PLANTI – OAT LATTE

Detta inlägg är i samarbete med Planti 

Read more about it – HERE

Hej fina ni! Som ni vet är jag ett stort fan av Plantis produkter, och nu har dom fått in en nyhet! En Oat Latte. Den är perfekt att ta på vägen om man behöver en liten extra energikick 🙂 Jag har lite svårt för ”iskaffe” generellt då det brukar vara så sjukt mycket socker i för att jag ska gilla det, men den här är helt utan socker eftersom havren gör det sött. Perfekt att slänga med i väskan i sommar, kall och fräsch mix mellan kaffe och havredryck från växtriket. Man märker verkligen att det är sommar, har såna cravings för allt som är kallt haha! Tips från mig i alla fall. Vi hörs senare babes <3

Hey you! As you know, I’m a big fan of Plantis products, and now they’ve gotten another new one! An Oat Latte. It’s perfect to take on the road if you need a little extra energy kick 🙂 I’m having a bit of trouble for ”ice coffee” in general as it’s usually a lot of sugar in it for me to like it, but this one is completely without sugar because the oats make it sweet. Perfect to bring in the bag this summer, cool and fresh mix of coffee and oat mix from greens. You really notice that it’s summer, I have such cravings for all that’s cold haha! Talk to you later babes <3

15 reaktioner på “PLANTI – OAT LATTE”

 • Eleonore skriver:

  Hey Alex! Har du under ditt liv haft dålig självkänsla/självförtroende och hur gick du isf tillväga? Kände du när du var anställd att chefer var ett hinder för dig och din vilja/kreativa sida?

 • Alice skriver:

  Åhh Planti, va kul att du gör reklam för veganska produkter! Tycker du är så ansvarsfull och älskar att du inte jobbar med företag som typ gör päls som du skrev för några månader sen! Du är bäst <3

 • Veronica skriver:

  Hej, jag har laktosmage och undrar ifall havre påverkar på något sätt, hatar gaser 🙁 haha

 • Nina skriver:

  måste testa!

 • Åh den är SÅ god! Blev helt till mig när jag såg att de släppt en iskaffe utan socker haha! Mejerifritt <3

 • Åh den är SÅ god! Blev helt till mig när jag såg att de släppt en iskaffe utan socker haha! Mejerifritt <3

 • Anna skriver:

  Älskar latte, måste testa!

 • Sindy skriver:

  Är det inre massa tillsatser i den..?

  • Alexandra Bring skriver:

   HAVREbas (vatten, HAVREflingor 8,8%), kaffepulver 0,6%, rybsolja, HAVREfiber, naturlig arom, stabiliseringsmedel (xantangummi, karragenan), salt. =)

 • Moa skriver:

  Jag har druckit den, smakar typ som vanlig latte vilket är ok!

 • Sanna skriver:

  Hej Alexandra <3

  Du är en sådan förebild och inspirationskälla och är väldigt glad att du rekommenderar veganska produkter. Jag har följt dig och din utveckling i ungefär fyra år och du växer för varje gång jag läser ett nytt inlägg ifrån dig. Mitt första intryck av dig var likt det jag tycker om de flesta i din värld idag men du är speciell och jag vill att du ska veta det. Tack för att du finns!

  Varma kramar.

  Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.