EYEBROWS

Hej fina ni! Igår gjorde jag en sån spännande sak, jag har som några av er vet inga ögonbryn typ haha. Eller jag har lite i mitten, några strån i slutet men annars fyller jag sönder dom. Mina egna ögonbryn är väldigt ljusa och blir blonda på sommaren. Jag har stalkat en tjej på Instagram som heter Gissell i flera år och igår lyckades jag äntligen få en tid när hon hade avbok 😀

Jag spelade in en video när jag var där och ska filma klart när det har läkt lite, det tar dock 1 månad innan resultatet syns.. Det är nu skarpt och mörkt, och det kommer ändras med tiden. Ska visa och berätta mer om det sen, men jag är sååå glad att jag gjorde det! 🙂 Man kan redan nu se hur bra det kommer bli, hon är grym på att göra så att det ser ut som riktiga strån. Det är lite ovant bara eftersom det blir ganska mörkt när man precis gjort det innan det läkt, men det kommer bli galet fint. Nu ska jag smörja in dom med Helosan så jag inte får några skorpor haha! <3

Om ni undrar något om det så skriv så kan jag svara på allt i videon sen!

Hello, you guys! Yesterday I did such an exciting thing, as some of you know almost no eyebrows haha. Or I have a little in the middle, some strands at the end, but otherwise I have to fill them. My own eyebrows are very bright and blonde in the summer. I have stalked a girl at Instagram called Gissell for several years and yesterday I finally managed to get a time when she had a costumer who canceled 😀

I recorded a video when I was there and will continue to film when it has healed a bit, but it takes 1 month before the result is visible. It is now sharp and dark, and it will change over time. Will show and tell me more about it later, but I’m sooo glad i did it! 🙂 You can already see how good it will be, she’s cruel to making it look like real strings. It’s a bit odd just because it gets quite dark when you’ve just done it before it’s healed, but  I feel already that they will be perfect. Now I’m going to lubricate them with Helosan so I do not get any scabs haha! <3

2 reaktioner på “EYEBROWS”

  • Daniela skriver:

    Åh vad roligt det vill jag också göra, har precis samma situation som du. Hur mycket kostade det och vart finns hon? Gud så skönt att slippa fylla i dom 🙂

  • Liena Snow skriver:

    Looks great! I have been thinking about eyebrow microblading and really wish to do it as well. Thank you for sharing your experience looking forward to the video.
    Lots of love xx
    http://www.lienasnow.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.