THE PASTEL SET

In collab with Bring Sportswear

Get to the pastel sets – HERE (photos for Glossybox)

Hej fina! Fått så extremt mycket frågor och mail om detta set, efter att jag hade på mig det på Glossybox-plåtningen. Det är nu tillbaka i lager. Det tog slut på rekordfart förra gången så tänkte tipsa här lite snabbt så det inte hinner ta slut igen innan! Det har även kommit i vitt med babyblå. Dessa tights är mindre stretchiga än övriga modeller så blir lite mindre i storlek jämfört med andra, är man mellan två storlekar ska man därför gå på den större.

Har precis fotat ett samarbete och ätit lite. Jag har köttat jobb hela dagen, tog en sovmorgon till 10.30 så hade en del tid att jobba ikapp haha, men jag älskar att jobba effektivt under tidspress så det blev ändå bra. Har lite kvar att göra innan det är dags att lägga bort datorn. Ska köra ett träningspass ikväll och laga matlådor, det var den dagen! =)

Hello cutie! Received so many questions and emails about this set after I had it on the Glossybox shoot. It is now back in stock. It ran out of stock in record speed last time so I thought I would be a bit quick, so it will not finish again before I post it! It has also came in white with baby blue. These tights are less stretchy than other models, so they are a little smaller in size compared to others. If you have are between sizes, you should choose the bigger one.

I have just took pictures for a collaborate and ate a little. I have had been working hard all day, took a late morning and slept all the way to 10.30 so I had some work haha, but I love working effectively during time pressure so it was still good. Have a little left to do before it’s time to shut down the computer. I will do a workout session tonight and food prep, and then the day is over! =)

4 reaktioner på “THE PASTEL SET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.