ONE YEAR AGO

Kollade i arkivet och såg den här bilden, för nu var det ett år sedan jag senaste hade en träningsresa! Jag hade verkligen inte haft tid i år, men det känns ändå tråkigt att inte ha någon. Vi hade så sjukt roligt och jag kan inte hjälpa att länga tillbaka, saknar verkligen att träna tjejer! Jag hoppas att jag kan klämma in en inför nästa år, hade varit så himla kul <3

Nu har vi bokat sommaren i alla fall, vi har hyrt en stuga i skogen i Skåne i början på augusti och i juli blir det nog att dra till Gotland. Känns kul att ha en hel sommar i Sverige faktiskt! Måste även boka in en tripp till Umeå och hälsa på familjen, men det är lite enklare att spontandra  dit 🙂 Jag har verkligen varit sämst på att semestra i Sverige.

Mina enda två besök på Gotland har varit under Stockholmsveckan. HAHA asså, hade inget jobb när jag flyttade till Stockholm så jag tackade ja till allt jag fick för att jag behövde en inkomst, jag blev erbjuden att jobba som typ ”inkastare” på klubbarna på Gotland och gjorde det en vecka. Det är nog en av mina mest ångestperioder, jag var bekant med en tjej som var med men sen kände jag inga sen tidigare, vi bodde i ett stort hus och det var mest fest och lite sömn. Jag ringde till mina kompisar i Umeå och grät varje dag för att jag tyckte att Stockholmare var konstiga och hade ångest av hela miljön, sen lärde jag känna staden på riktigt, men att åka till Gotland med alla partyfolk det första man gör var kanske inte det bästa intrycket 😉 Efter det fick jag jobb på en bilfirma, först fick jag stå i ett showroom och det var verkligen en hemsk arbetsplats, sen fick jag byta till receptionen på en bilhandlare, det var så mycket bättre. Sen fick jag min tjänst på Phone House istället. Jag är ändå glad att jag har fått prova på så många olika jobb i mitt liv, jag började jobba på JC i Umeå när jag var 16 och jobbade varje helg och sommar tills jag flyttade hit. Jag tror att det har bidragit till att jag alltid haft hög arbetsmoral. Jag har t o m haft extrajobb utöver mitt heltidsjobb, så därför känns det inte konstigt att jobba på alla dagar.  När jag får barn kommer jag pusha dom till att börja jobba i tidig ålder, dock inte på klubb hehehe.

Har ni haft några hemska jobb?

Looked in the archive and saw this picture, for now it was a year since I last had a training trip! I really did not have time this year, but it still seems boring not to have anyone. We had so sickly fun and I can not help longing, really missing out on training girls! I hope I can squeeze one in next year, had been so cool <3

Now we have booked the summer anyway, we have rented a small house in Skåne at the beginning of August and in July we will probably to go to Gotland. Feeling fun having a whole summer in Sweden actually! Must also book a trip to Umeå and greet the family, but it’s a bit easier to spontaneously get there 🙂 I’ve really been the worst to spend summers in Sweden.

My only two visits to Gotland have been during Stockholm week. HAHA I, had no job when I moved to Stockholm, so I took everything I received because I needed an income, I was offered to work as a type of ”barker” at the clubs in Gotland and did it for a week. It’s probably one of my most anxiety periods, I was familiar with a girl who was involved, but then I did not know anyone before, we lived in a big house and it was most party and a little sleep. I called my friends in Umeå and cried every day because I thought Stockholmers were strange and had anxiety from the whole environment, then I learned to know the city really, but to go to Gotland with all party people the first thing you do was maybe not the best impression 😉 After that I got a job at a car company, first I got to stand in a showroom and it was really a terrible workplace, then I had to switch to the front desk of a car dealer, it was so much better. Then I got my work at Phone House instead. I’m still glad I’ve had so many different jobs in my life, I started working at JC in Umeå when I was 16 and worked every weekend and summer until I moved here. I think it has contributed to the fact that I always had a high level of work ethic. I have had extra jobs in addition to my full-time job, so it’s not strange to work on all days. When I have children, I will push them to start working at an early age, but not at a club hehehe.

Have you had any awful job?

10 reaktioner på “ONE YEAR AGO”

 • Jessica skriver:

  Haha usch ja! Mitt första heltidsjobb efter studenten var som telefonförsäljare och jag avskydde VARENDA minut där! Det var iofs ett seriöst företag men att sitta och ringa upp en massa folk som antingen skällde på en eller la på luren var jättejobbigt, dessutom blev vi ofta hotade (typ ”säg var du jobbar, jag kommer att vänta på dig utanför”) eller sexuellt trakasserade av män vi ringde till.

  Jag bytte jobb och började som brevbärare på Bring Citymail i innerstan och det var sååå himla mycket bättre! Roliga kollegor, man fick röra sig mycket på dagarna, fick helt okej lön och schyssta villkor. Trots att jag har pluggat vidare och har ett mycket bättre jobb nu kan jag ibland längta tillbaka till Bring☺️

 • Emelie skriver:

  Hej Alexandra <3
  Vet du ungefär när du tänkt ordna en ny resa?
  Jag och min bästis kom inte med förra året 🙁
  Kan inte du skapa en intresselista man kan anmäla sig på så kan du mejla ut när platserna släpps?

  puss

  • Alice skriver:

   Jag håller med, gärna en lista! Hinner inte besöka bloggen så ofta trots att jag gillar den så en notis hade inte varit fel 🙂

 • Nina skriver:

  Men mysigt med stuga! Skåne är helt magiskt på sommaren!

 • Veronica skriver:

  Det hade varit superkul ifall du lyckades klämma in en träningsresa men jobba inte ihjäl dig för vår skull.. <3

 • Miranda skriver:

  Men ja!! Boot camp for girls only! ??❤?? ????

 • Johanna skriver:

  Mysigt med Skåne, vart ska ni hyra? Har annars ett fint hus min sambos familj hyr ut!

 • Emma Hällbacka skriver:

  Jag har jobbat som reklamutdelare, telefonförsäljare, frukostvärdinna på hotell, och i diverse olika restauranger. En sommar spenderade på en hemsk lunchrestaurang i ett industriområde där jag blev trakasserad och hotad av gästerna. Just nu jobbar jag som receptionist på ett gym. Det är riktigt kul! Driver också eget som löpcoach och bloggare, så har nog bästa jobbet nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.