DRIVING AROUND


Hej babes! Sorry för utebliven bloggning igår men hade sjukaste huvudvärken. Har haft så ont i huvudet i fyra dagar nu. Ska till min kiropraktor strax, hoppas att det kommer från ryggen så jag kan bli fri från det idag. Låg och sov hela kvällen och vaknade av att det var ännu värre. Har försökt att undvika alvedon men igår fick jag ta två för orkade inte härda ut den. 

Men men, idag känns det lite bättre och jag hoppas att det fortsätter kännas så. Ikväll ska jag och min kille ut och äta och sen åka och fiska, varje onsdag gör vi något tillsammans och idag är det dags igen 🙂 Eftersom vi (han jobbar ännu mer än mig haha) jobbar ganska mycket är det bra att alltid ha en stående kväll där vi hinner umgås utan att jobba samtidigt. 
I alla fall så hittade jag dom här bilderna i min mobil. Vi har hittat en bil som vi fick långtidshyra under sommaren, och det passar ju perfekt eftersom vi ska iväg en hel del inom Sverige. Vet inte om jag skrev det innan, men vi har köpt ett säkerhetsbälte åt Loki. Visste inte att det fanns, man sätter fast bältet i en sele och då kan han sitta i bilen istället för en bur. Så mycket mer nice för Loki som inte är värsta fanet av att sitta inlåst. Han håller på att bli van att åka bil nu. Så kul att han kan hänga med överallt i sommar 😀 Nu måste jag dra iväg till kiropraktorn. Hörs sen! Puss

Och förresten. TACK för all kärlek på min senaste post. Blev så himla rörd och glad att ni är så glada för mig. Riktiga kompisar <3

(Translate coming later) 

3 reaktioner på “DRIVING AROUND”

 • Sanna skriver:

  fingret hihihi!

 • Jessica skriver:

  Jag har också bälte till min hund och det är ju SÅ smidigt! Har även en bur i bakluckan på en av bilarna men den är sjukt jobbig att flytta så bältet är guld värt! Du vet det säkert redan men tänk på att ALLTID använda bältet +godkänd sele för att inte riskera böter på 1500 kr per hund i bilen!

  • Alexandra Bring skriver:

   Jaaa därför jag köpte. Så mycket skönare än bur, helst för loki som lätt blir åksjuk =) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.