JUNGLE FEVER WITH GLOSSYBOX

I samarbete med Glossybox

Use the code ”ALEXANDRA” and get 25% off your 3-, 6- or 12 monthly subscription (or your first box in a running subscription- GET TO THEM HERE

Hej fina ni! Som ni vet jobbar jag tillsammans med Glossybox, det är ett av mina roligaste samarbeten någonsin. Jag har gillat hela konceptet med Glossybox, och de är ett så nytänkande och roligt företag att jobba med. Det är alltid viktigt för mig att få göra samarbeten på mitt egna sätt, och få säga min egen åsikt och det har aldrig varit några konstigheter. Förra boxen vi gjorde tillsammans gjorde vi i Bring Sportswears färger, sååå kul att få sy ihop mitt företag med deras. Jag beställde min första box för sååå många år sedan, och så några år senare fick jag göra en egen. Sjukt coolt! Vi har en jätterolig sak på G inför framtiden, som jag vet att ni kommer älska så håll utkik här och på Glossybox kanaler (deras insta: glossybox_sweden) säger jag bara 😉

Men tills dess tänkte jag visa deras månadsbox denna månad, det är en magiskt fin djungel-box, och innehållet i min var bland annat produkterna nedan. Tycker det är så bra innehåll och så kul att få prova lite nya skönhetsprodukter, ska prova deras after sun direkt jag varit i solen nästa gång. Highlightern är flytande med kokosolja i, torrschampot är veganskt från Maria Nila, och den lilla dosan är ett setting powder. Samtliga är produkter jag aldrig hade hittat själv, och det är vad jag gillar med dom här boxarna 🙂 Det finns även ett magasin med  i varje box där man kan hitta massa inspo.

Boxen i bakgrunden är Kenzas limited box, den sålde slut på direkten, det kommer några olika limited boxes per år, så ni får hålla utkik på Glossy med liknande grejer i framtiden 🙂 Lyckades få tag i en och det fanns massa kul i den.

Men – till något kul! Om ni vill prova Glossybox ange koden ”ALEXANDRA” när ni signar upp er, så får ni 25% på 3-, 6- eller 12-månaders prenumeration HÄR. Om ni hellre vill köra löpande får ni 25% på första boxen 😀 Koden gäller i Sverige och Norge.

Hello, you guys! As you know, I work with Glossybox, it’s one of my funniest collaborations ever. I have liked the entire Glossybox concept, and they are such a innovative and fun business to work with. It’s always important for me to make co-operation in my own way, and say my own opinion and there have never been any strangers. The last box we did together we did in Bring Sportswears colors, so nice to sew together my company with theirs. I ordered my first box for sooo many years ago, and so a few years later I had to make my own. Sick cool! We’ve got some really funny things planned for the future, as I know you’ll love so keep an eye out here and on their channels (IG: glossybox_sweden), I’m just saying 😉

But until then I thought to show their monthly box this month, it’s a magically nice jungle box, and my content included the products below. I think it’s so good content and fun to try some new beauty products, I will try their after sun straight away, when I’ve been in the sun next time. The highlighter is with coconut oil, the dry shampoo i vegan from Maria Nila, and the small dose is a setting powder. All of these are products I had never found myself, and that’s what I like with these boxes 🙂 There’s also a magazine in each box where you can find a lot of inspiration.

The box in the background is Kenza’s limited box, it ran out of stock right a away, there are a few different limited boxes per year, so you can keep an eye on Glossy with similar stuff in the future 🙂 Successfully get hold of one and there was a lot of fun in it.

But – something fun! If you want to try Glossybox, I offer you 25% on your first box on running subscriptions, or 25% of your 3-, 6- or 12 monthly subscription. There are some different types of subscriptions, you can read more HERE. But don’t forget to use the code ”ALEXANDRA” and you will get 25% off 😀 The code is valid in Sweden and Norway.

13 reaktioner på “JUNGLE FEVER WITH GLOSSYBOX”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.