FAMILY TIME

Me & my sis

Här kommer en liten bildbomb från Spanien som jag inte postat. I helgen är det nämligen all about the family! Min mamma, hennes kille & min lillebror Hugo kom hit igår för att stanna över helgen. Så igår hämtade jag och min kille upp Vickan & Erik efter att vi storhandlat, sen kom alla hem till oss och vi käkade spenatsoppa och hängde. Mamma är så gullig, hon kommer hit varje år när det är Pride <3 Har alltid fått höra att det inte spelar någon roll vem jag blir kär i, oavsett kön mm. Det är så himla fint att vi fått det så, jag önskar att alla kan ha det som vi.

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, vi funderar på Gröna Lund, Tom Tits eller bara strosa. Är i alla fall jätteglad, dom stannar här tills på måndag 🙂 Ikväll tänkte jag göra fish tacos, så sjukt gott. Är aspepp! Haha! Vi handlade massa bönor, linser mm igår också efter att vi bestämt oss för att äta ännu mer vego/vegansk mat så jag hoppas ni är peppade på lite mer såna recept. Puss

Here comes a small picture bomb from Spain that I haven’t posted yet. This weekend, it’s all about the family! My mom, her boyfriend & my little brother Hugo came here yesterday to stay over the weekend. So yesterday me and my man picked up Vickan & Erik after we did our grocery shopping, then everyone came to us and we were having spinach soup and hung up. Mom is so cute, she comes here every year when it’s Pride <3 I’ve always been told that it does not matter who I fall in love with, regardless of gender etc. It’s so good that we had it like that, I wish everyone can have it like us.

Do not really know what we will do today, we’re thinking about Gröna Lund, Tom Tits or just strolling around. In any case, I am happy, they stay here until monday 🙂 Tonight I will make fish tacos, so sick good. I’m so excited! Haha! We shopped a lots of beans, lentils etc. yesterday also after we decided to eat even more vego / vegan food so I hope you are excited on a little more of those kind of recipes. Kiss

2 reaktioner på “FAMILY TIME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.