FAMILY DINNER

Hej på er! Igår hade vi en heldag med familjehäng, vi åkte på tekniska museet på dagen och sen gjorde jag och min kille mina fish tacos (recept HÄR) med tomater, picklad rödlök, koriander, majsröra och guacamole mmm. SÅ JÄÄÄVLA gott orkar inte ens!! Åt så sjukt många, kunde inte sova pga så mätt haha. Efterrätten är fortfarande i frysen, får äta den ikväll istället.

Idag är det Pride-tåget och årets höjdpunkt för mamma haha <3 Vi ska gå och kolla på det i årlig tradition, men först lite jobb! Det är så roligt att alla är här. Loki lever livet också. Vi får se vad planen blir ikväll, antingen middag hos Erik & Vickan eller på någon mysig resturang. Förresten har jag haft nackspärr i några dagar, så kollade jag på bilderna från igår, ser ni min högra axel? Så  uppdragen. Det är svårt att slappna av när man har ont. Har smörjt med voltaren, hoppas att det lägger sig snart =)

Hello! Yesterday we had a full day of family hanging, we went to the technical museum of the day and then me and my boyfriend made my fish tacos (recipe HERE) with tomatoes, pickled red onion, coriander, mashed corn sauce and guacamole mmm. So yummy!! I had so many that I could not sleep because of it haha. The dessert is still in the freezer, I think we will eat it tonight instead.

Today is the Pride train and the highlight of the year for mum haha <3 We will go and check it in annual tradition, but first little work! It’s so fun that everyone is here. Loki lives life as well. We will see what the plan will be tonight, either dinner at Erik & Vickans or at some cozy resturant. By the way, I’ve had a sore neck for a few days, so I looked at the pictures from yesterday, do you see my right shoulder? So tense. It’s hard to relax when you’re in pain. Have lubricated with voltaren, hope it’s going away soon =)

5 reaktioner på “FAMILY DINNER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.