PICNIC DAY

Hej på er <3 Såhär såg jag ut igår innan vi drog iväg på en kvällspicknick med några vänner 🙂 Vi skulle egentligen åka till Skåne i söndags men både jag och min kille har sjukt mycket jobb och annat, så vi bestämde oss för att stanna hemma istället! Men vi försöker hitta på roliga saker här hemma också på kvällarna, ta vara på sommarens kvällar och njuta när det är fint väder.

Igår var jag lite nere, mamma åkte och jag kände mig väldigt låg och tom typ? Tror att det var en mix av det och att jag fick lite panik över att sommaren snart är slut och livet kommer bestå av 99% jobb igen. I alla fall så känns det bättre idag, man får vara tacksam över allt man har och tänka positivt. Låste i alla fall in mig med jobb och skisser på dagen, fick 1000 pussar och sen på kvällen åkte vi iväg. Idag ska jag bocka av massa jobb från balkongen och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Hoppas att ni har en fin dag!

Hello, you <3 So here is how I looked yesterday before we went out for an evening picnic with some friends 🙂 We were suppose to go to Skåne on Sunday but both me and my guy have a lot of work so we decided to stay home instead! But we try to find fun things here at home also in the evenings, take care of summer evenings and enjoy when it’s nice weather.

Yesterday I was a little down, mom went home and I felt very low and empty? I think it was a mix of it and I also got a little panic about the fact that the summer is almost over and life will be 99% of work again. In any case, it feels better today, you must be grateful for everything you have and think positively. In any case,  I locked myself in with work and sketches on the day, got 1000 kisses and late in the evening we left for friends. Today I’m going to bug off lots of work from the balcony and then we’ll see what the evening will be all about. Hope you have a nice day!

4 reaktioner på “PICNIC DAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.