AUGUSTI

Fishing with my <3 in Ammarnäs! 

Åh det var så fint, har nu glömt bort alla bett och kan se tillbaka på det positivt haha 😉 Har verkligen många fina minnen att ta med från den här sommaren, min första ”svenska sommar”, dvs åkt runt på olika ställen i Sverige istället för att åka iväg utomlands. Så nice! Gotland måste vi åka till igen nästa år, så fint! Jag tror att vi ska boka en utlandsresa precis efter sommaren så är man laddad med energi för allt jobb. Tycker det är helt sjukt att det redan är augusti? Det  här året har gått så SJUKT fort! Augusti = ett år sedan träffade jag även han på bilden för första gången 🙂 <3 Ett riktigt bra år, ser framemot nästa.

Igår tänkte vi dra till Grönan, men det var någon konsert så Vickan & Erik kom inte in haha, för dom hade inte årskort (tydligen väldigt stolt över att vi har det haha wtf). Vi drog istället till Supper och käkade middag, SÅ värt. Alla var ashungriga och vi beställde in seriöst typ allt på menyn, och vi slickade fan faten. Åhhh har redan cravings..

Oh, it was so fine, I have now forgotten all the bites and can look back on it positively haha 😉 I have a lot of nice memories to bring along from this summer, my first ”Swedish summer”, that’s been around in different places in Sweden instead of going abroad. So nice! Gotland, we have to go again next year, so amazing over there! I think we will book a trip abroad just after the summer, so you are charged with energy for all the work that is about to come. Doesn’t it feel crazy that it is already August? This year has gone so fast! A year ago, I met him in the picture for the first time 🙂 <3 A really good year, looking forward to the next.

Yesterday we were suppose to go to Gröna Lund, but there was some concert so Vickan & Erik did not come in haha because they did not have the annual card. We went for Dinner at Supper instead, so worth it. Everyone was so hungry and we ordered seriously everything on the menu, and we almost licked the plates haha. Ohhh already have cravings..

4 reaktioner på “AUGUSTI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.