MY MORNING

Hej fina ni! Imorse vaknade jag av att Loki hade krypit upp hos mig, han fick inte sova i sängen inatt eftersom att han hade varit lite busig igår. Men det gick inte direkt att vara hård när han kurade in sig hos mig, man smälte ju direkt haha. Låg och jobbade från sängen en stund i vanlig ordning. Efter det käkade jag en liten frukost.

Hello guys! This morning, I woke up with Loki in my arms, he was not allowed to sleep in bed because he had been a little bad yesterday. But it was not possible to be hard when he was that cozy, I immediately melted haha. I worked from bed for a while in normal order. After that I had a small breakfast.

Sen tog jag med mig Loki till Hagaparken. Ett bra sätt att vakna till liv är att ta en morgonpromenad. Jag brukar oftast  ta Loki en snabbis ute bara, eftersom jag har mycket att göra när jag vaknar men ska börja försöka ta längre morgonpromenader istället. Så skönt och bra för energi och rensa hjärnan så den är redo för en dag av jobb.

Then I took Loki to Hagaparken with me. A good way to wake up is to take a morning walk. I usually just take Loki on a quick walk in the morning because I have a lot to do when I wake up, but I’m going to try to take longer morning walks instead. So nice and good for energy and to clear the brain so it’s ready for a day of work.

När jag kom hem igen var det dags att köra igång med jobb. Har ganska mycket olika saker att ta tag i, så mitt skrivbord ser ut som det gör =) Fixade även min bokföring och gick genom alla papper då det är dags för månadens bokföring. Nu ska jag fortsätta fixa träningsvideos, sitta med annonsering och fortsätta skissa på 2018. Man får passa på när vädret suger! Vi hörs sen <3

When I got home again, it was time to get started with work. Have quite a few different things to grab, so my desk looks like it does =) I had to take care of my bookkeeping and went through all the paper because it’s time for the monthly accounting. Now I will continue to do training videos, sit with advertising and continue sketching on 2018. I take my chances when the weather sucks! Talk to you later <3

4 reaktioner på “MY MORNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.