DATE NIGHT – ciao ciao 


Hej fina ni! Igår var det dags för min och mitt hjärtas onsdagskväll. Haft en sommarpaus eftersom vi hängt typ varje kväll haha, mys! Men jag har varit lite dålig i veckan, lite sjuk så har inte känt mig på topp. Igår sov jag 3 h fram tills vi skulle på middag så pallade med det + en film! Vi käkade på Ciao Ciao vid kungsbron men ingen av oss var jättenöjda. Min buffelmozarella var galen men annars var det sådär. Var så sugen på pasta, men fanns ingen vegetarisk så blev en pizza, åt bara halva. När jag inte gillar något kan jag inte äta upp det. Min kille var inte heller så nöjd med sin pasta men han åt ändå upp hela haha! Skillnaden. Jag är så kräsen när det kommer till mat.

Idag känner jag mig lite piggare och ska på middag med mina tjejer. Mimmi har varit i Grekland i 3 v så vi har inte träffats på en evighet. Längtar efter kvällen, ska vila lite så jag har lite energi. Så fint väder men det är fasadrenovering = massa byggarbetare utanför fönstren så sitter här med nerdragna rullgardiner haha!!

Hello, you guys! Yesterday it was time for me and my heart’s Wednesday night. We had a little summer break because we hung out every night haha, cozy! But I’ve been a bit bad this week, a bit sick, so I have not felt on top. Yesterday I slept 3 hours until we were going to dinner so I could have energy for that + a movie! We had dinner at Ciao Ciao at Kungsbron but none of us were really happy with the food. My buffalo mozzarella was crazy but otherwise it would it wasn’t much Been so hungry for pasta, but there was no vegetarian choice so I had half a pizza. When I do not like something I can not eat it. My guy was not too happy with his pasta but he still ate up the whole thing haha! The difference. I’m so picky when it comes to food.

Today, I feel a little bit more rested and will have dinner with my girls. Mimmi has been in Greece in 3 weeks so we have not met in forever. Can’t wait for the evening, I will rest a little, so I have some energy. Such a nice weather but we a facade renovation outside = lots of construction workers outside the windows so I’m in here in the darkness lol!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.