INSTAGRAM THROWBACK

Hej babes, brukar ibland köra en TBT på min IG story, tänkte att jag ska köra en här på bloggen. Här kommer lite bilder från 2013 mest, gillar ni att kolla på lite gamla bilder? Var det nån som minns bilderna och följde mig då? 😀

Hello babes, sometimes I am doing a TBT on my IG story, thought I’d do one here on the blog as well. Here are some pictures from 2013 mostly, do you like to check out some old pictures? Was anyone remembering the pictures and followed me then? 😀

1: Vårens första mjukglass vid Kungsträdgården när dom hade geléhallon på (saknarrrr), alltid saltlakritsströssel så jävla gott haha!
2: När jag brukade köra pole ibland (ok typ 2 gånger haha) provade vi att göra en planka. Såklart stod man i botten 😉
3: Jag och syrran var superblonda och käkade en middag på Mvseet som inte finns längre.

4: Summerburst när Vickan bodde i Umeå fortfarande. Så skönt att hon flyttat hit nu 🙂 Och sist jag var på summerburst typ? Det var när det fortfarande var på Stadion, känns spontant som det var mycket fräschare eller? Haha, gillar inte festivaler så mycket;P
5: Jag, Vickan & Mimmi åkte ut med en båt och paddlade. Det var all fun and games tills vi hittade en spindel i båten och jag är ungefär lika rädd för vatten som spindlar, men vi överlevde och efter den händelsen blev vi bättre kompisar haha.
6: Förut när det där räckte som en kreativ matbild och rätt. Ändå gullig 😉

7: När jag och syrran var på Beyonce och hon hade fått bästa biljetterna genom ett samarbete, vi stod längst fram men båda får panik på folkmassor och kunde inte riktigt njuta av konserten ändå men jag tog på Beyonces ben. Hhihi.
8: En dag när vi körde uteträning i Humlan. Här var det Vickan, jag och Jampan <3
9: Inte 2013, mer typ 1995 när jag insåg att jag är lite känslig mot bett av mygg  & knott. Så mitt ben såg ut men värre efter fjällen haha.

English: 

1: Spring’s first soft ice cream at Kungsträdgården, I always choose salt-licorice sprinkles so damn good haha!
2: When I used to do poledance sometimes (ok like 2 times haha) we tried to make a plank. Of course I was standing in bottom 😉
3: Me and sis were superblonde and having a dinner at Mvseet that is no longer available.

4: Summerburst festival when Vickan lived in Umeå. So nice that she moved here now 🙂 And the last time I was on the summerburst I think? That was when it was still at the stadium, feeling spontaneous as it was much fresher or? Haha, do not like festivals so much ;P
5: Me, Vickan & Mimmi went out with a boat and paddled. It was all fun and games until we found a spider in the boat and I’m about as afraid of water as spiders, but we survived and after that we became better friends haha.
6: Before when this was a creative food image and just enough. Still cute 😉

7: When me and sis were at Beyonce and she had got the best tickets through a collaboration, we stood at the front, but both panic on crowds and could not really enjoy the concert anyway, but I touched Beyonce’s legs. Hhihi.
8: One day when we did a morning workout in Humlan. Here it was Vickan, me and Jampan <3
9: Not 2013, more like 1995 when I realized I’m a bit sensitive to bites of mosquitoes and knots. So my leg looked like this but worse after the mountains haha.

 

 

1 reaktion på “INSTAGRAM THROWBACK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.