RECEPT – MAJSRÖRA

Nåt som är sjukt gott att ha som tillbehör till alla sorters tacos är rostad majsröra. Min syrra fick hem en matkasse med det här receptet typ, så har vi gjort det sen dess och alla i familjen/som smakat är helt sålda.  Ni MÅSTE prova. Såhär gjorde jag min:

Rostad majsröra:
4 små burkar ekologisk majs 
2 små vitlöksklyftor
2 dl gräddfil 
Salt & Peppar 

Gör såhär: Sätt ugnen på 180 grader och lägg in majsen ca 10-15 minuter. Den ska bli lite lätt rostad men inte bli brun. Ta ut plåten ur ugnen. Mixa ner gräddfil med en stavmixer med majsen i en skål tills röran är ganska slät. Servera kall eller varm, jag gillar kall och min syrra varm haha! Supergott i alla fall 🙂

English: 

Something that’s sickly good to have as an side to all sorts of tacos is roasted corn sauce. My sister got a food box with this recipe, so we have done it since then and everyone in the family / who tasted is completely sold. You MUST try it. Here’s how I did mine:

Roasted corn sauce:
4 small cans of organic corn
2 small garlic cloves
2 dl sour cream
Salt & Pepper

Do this: Put the oven at 180 degrees and place the corn for about 10-15 minutes. It will be a little light roasted but not brown. Remove it from the oven. Mix it in a bowl with the sour cream with a handmixer until its quite smooth. Serve cold or hot, I like cold and my sister prefer it hot haha! Super yummy anyway 🙂

3 reaktioner på “RECEPT – MAJSRÖRA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.