FREDAGSNÖJE

Igår googlade jag på saker att göra haha, så kom Tolv Stockholm upp. Varit där en gång förut när det just öppnat, men inte sen dess och vi åkte dit. Käkade middag där inne och sen spelade vi massa olika saker, vi gjorde en egen 10-kamp typ, med alla spel mm som grenar och avslutade med minigolf. Jag vann tyvärr inte (min kille utklassade mig) men det var ändå kul ;P Det var en rolig kväll och jag kan verkligen rekommendera det om ni inte har något att göra en kväll! Min favorit är basket och sen fanns även Mario Kart. DRÖM!

Yesterday I googled on things to do haha, so Tolv Stockholm came up. I’ve been there once before when it just opened, but not since then and we went there. We had dinner in there and after that we played lots of things, we made our own 10-game, with all the games, etc., and ended it all with mini golf. Unfortunately, I did not win but it was fun anyway ;P It was a fun night and I can really recommend it if you do not have anything to do one evening! My favorite is basketball and also Mario Kart. DREAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.