PANCAKES FOR BREAKIE

Hej fina ni! Hur gott ser inte det här  ut? Min fina kille smög upp ur sängen och överraskade mig med pannkakor för att jag var lite ledsen på kvällen innan <3 Kärlek! Finns typ inget finare man kan göra för mig än pannkakor haha. Jag älskar Nutella men skulle nog ändå säga att smör och socker är min favorittopping om man får välja helt fritt. Är det bara jag och barn som äter så eller finns det fler haha?? Åt också med jordgubbar och grädde, mums!

Idag har vi haft en riktig heldag, blev väckt 07 av att min kille sa att det var sol och att vi borde dra nånstans, jag ba……….sen. HAHA efter lite beslutsångest bestämde vi oss för att somna om en stund och vid 10 drog vi och satte oss. Sjukt mysigt tills vi precis köpt glass och det började ösregna 😉 Vi drog och shoppade lite smågrejer istället och nu ska vi se en film. Riktig chill söndag. Har inte jobbat så mycket idag heller, skönt!

Hello, you guys! How yummy does this look? My boy sneaked out of bed and surprised me with pancakes because I was a bit sad in the evening before <3 Love! There’s nothing nicer to do for me than pancakes haha. I love Nutella but would still say that butter and sugar is my favorite topping on pancakes if I choose between all. Is it just me and children who eat that or are there more haha?? I also had strawberries and cream, yum!

Today we have had a real busy day, I got woken up at 07 because my guy said it was sunny and we should go somewhere, I was like ……….later. HAHA after some decision-making, we decided to fall asleep for a while and at 10 we pulled away and sat down in the sun. So cozy until we just bought ice cream and it started pour rain 😉 We went shopping instead and now we are going to watch a movie. Proper chill sunday. I have not worked that much today either, nice!

7 reaktioner på “PANCAKES FOR BREAKIE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.