ENARMSRODD

-this post contains ad links to my shop-

Top & tights from Bring Sportswear

Om det är nåt jag är bra på så är det att träna ryggen unilateralt. Dvs en sida i taget. Det har varit en nödvändighet för att jag ska kunna få kontakt med båda sidorna =) Ett tips när ni kör rodd är att först köra några st på varje sida ensamma, och sen köra med båda. Det har fått mig att gilla ryggpassen mycket mer, det är en utmaning att få kontakt och jag blir så glad när jag lyckas haha!

Idag ska jag spika resten av årets leveranser för att tajma med fabriken. Sen har jag ungefär 50 samples att gå genom i veckan. Får ta allt lite successivt 😀 Det kommer bli en del jobb och sen ska vi se idol. Imorgon kommer även pappa hit, så mysigt! <3 Finns inget bättre än familjehäng. Puss

If there’s anything i’m good at doing it is unilaterally training for my back. That is, one side at the time. It has been necessary for me to get contact with both sides =) One advice when doing row is to do a few ones on each side alone, and then do it with both. It has made me like the back workouts a lot more, it’s a challenge to get in touch and I’m so happy when I succeed!

Today I will set the rest of the year’s deliveries to keep up with the factory. Then I have about 50 samples to go through this week. May take it all a little gradually 😀 It will be some work today and then we’ll gonna watch swedish idol. Tomorrow, Dad will come here too, so cozy! <3 There is nothing better than family time. Kiss

1 reaktion på “ENARMSRODD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.