STHLM BRUNCH CLUB

Hej fina ni! Imorse startade jag dagen på bästa sätt, jag träffade upp Vickan och käkade brunch på mitt favoritställe Sthlm Brunch Club. Asså det är alltid så mycket kö där så man vill inte att fler ska veta om det haha, men det är för bra för att hålla hemligt. Den Nutella-shaken kan jag lätt köa en timme för :’)

Jag är så kräsen med mat men när jag hittar nåt jag gillar kan jag gå dit varje dag hehe. Jag gillar brunch-mat mer än vanlig mat, gillar inte fine dining speciellt mycket och älskar gräddig pasta. Tvingar dock mig själv att inte bara leva på mackor, pannkakor och hummerpasta men hade inte bangat på det. Godis, söta bakverk och sånt däremot, kan jag bara äta någon bit av innan jag tycker att det blir alldeles för sött. Om ni fick bortse från hälsoaspekter, vad skulle ni äta isåfall? Nu ska jag jobba lite till och sen en sväng på stan med min syrra som ska försöka hjälpa mig att hitta jeans. Wish me luck haha! Puss

Hello guys! This morning I started the day in the best possible way, I met Vickan and had brunch at my favorite place Sthlm Brunch Club. There are always so much people there and you’ll have to wait a long time for your table there, so you do not want anyone else to know about it haha, but it’s too good to keep as a secret. The Nutella Shake I can easily stand in line for an hour to get :’)

I’m so picky with food but when I find something I like, I can go there every day hehe. I like brunch food more than regular food, I do not like fine dining especially much and love a creamy pasta. I am forcing myself to not only live on sandwiches, pancakes and lobster pasta but I wouldn’t mind. Candy, sweet pastries and so on, I can only eat a small amount of before I think it’s getting too sweet. If you ignored the health aspects, what would you choose to eat? Now I’m going to work a bit and then a stroll to the city with my sister that will try and help me find jeans. Wish me luck haha! Kiss

20 reaktioner på “STHLM BRUNCH CLUB”

 • Sara skriver:

  Haha om jag fick äta vad jag ville så skulle ALLA dagar se ut så här:
  Frukost – Acaibowl med mycket granola, bär, torkad frukt och massa jordnötssmör
  Lunch – Pestosallad med blandade grönsaker och hallomi
  Middag – Kladdkaka med glass och jordgubbar

  HAHA livet.

  • Alexandra Bring skriver:

   Men allt utom middagen är ju asbra haha!!! Har du smakat coops färdiga kladdkaka som finns fryst? Den är galen!!!

 • Anna skriver:

  Alexandra where did you buy your hat from ? Thanks 🙂

 • Edie skriver:

  Peanutbutter on/in everything! <3

 • Diana skriver:

  Sushi! !
  Popcorn
  Delicatobollar
  Croissanter

 • Frida skriver:

  Jag skulle äta pizza och dumplings till middag o lunch, resten av tiden skulle jag troligtvis äta glass o choklad ! ? Ingenting är för sött för mig o det finns inga gränser på hu stora mängder socker jag kan äta (därför är jag tvungen att ha godis förbud för det mesta det är allt eller inget som gäller :D)! Saltigt kan jag inte äta allt för mycke av sväller upp så jag får ont i fingrana direkt ! 😀

  • Alexandra Bring skriver:

   Dumplings är så jäääääävla gott. MEN man kan faktiskt föräta sig på det!! Been there haha!!!

 • ule skriver:

  I get pizza gravings really often, but then when I eat it (once every couple of months), it’s almost never as good as I wish it were. Luckily I really really love grilled vegetables and salads. My favorite food has to be zucchini and squash. Also cheese, and the vegan dark chocolate ice cream 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Same here!!! And the rest of your food sounds amazingly healthy, I wish I was a fan of it too =P

 • Lova skriver:

  Ja verkligen supergod brunch på det stället 🙂

 • Lena skriver:

  Inte hälsa som stoppar mig, men pengar och tillgång. Hade jag möjlighet skulle jag äta mängder av min svärmors yoghurt gjord på får och getmjölk och mjölksyrade grönsaker i alla dess former, och rejält mogen mango
  ?. I verkliga livet äter jag bara skit, så skulle nog ge en hälsoboost ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Låter magiskt! Jaa men vissa hälsogrejer är inte så värst dyra, lite mer tidskrävande dock! =)

 • Ellinor skriver:

  PIZZA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.