IPHONE UPDATE 

När jag var nere på stan med sis! Det var så kallt, tog på mig en så höstig outfit att min syrra inte såg att det var jag haha. Det positiva med höst/vinter är att om man har en fuldag kan man gömma sig väldigt lätt. Nu när min hy är kaos, försöker jag att låta huden vila från allt smink om det inte är något speciellt. Måste fortfarande köpa lite ny hudvård, men fick typ mer alternativ av er än vad jag hade innan, hmm, ska kanske gå förbi apoteket och se om dom kan hjälpa mig som en tjej tipsade om. Blir ju inte bättre av att jag inte gjort naglar eller fransar på över en månad, jag har hellre inga än att ha ovårdade. Men nästa vecka ska jag fixa allt, tänkte även boka en frisörtid. Har inte fixat håret på fyra månader, väldigt länge för att vara mig haha! Hoppas jag kommer känna mig skitsnygg efter det =) Det känns som att en total makeover hör till hösten.

When I was down town with sis! It was so cold, took on such a ”fall”ish outfit that my sis did not see that it was me haha. The positive thing with autumn / winter is that if you have an ugly day you can hide yourself very easily. Now that my skin is chaos, I try to let the skin rest from all makeup if there is nothing special I will attend to. I still have to buy some new skin care, but I got more options from you than I had before, hmm, maybe I’ll go past the pharmacy and see if they can help me like a girl was giving me advice about. It doesn’t get better by not have done my nails or lashes in over a month, I’d rather have none than bad ones But next week I will fix everything, I would also like to book a hairdresser time. I haven’t fixed my hair in four months, very long time to be me haha! Hope I’ll be feeling very fresh after that =) It seems like a total makeover belongs to the fall.

Igår var vi båda så trötta så vår date night gick från middag ute, till att beställa hem mat, till att min kille gjorde carbonara till oss på kalkonbacon. Det blev så GALET gott. Älskar att laga mat men min kille är också jätteduktig på att laga, så ibland njuter jag mer av att bara få det serverat. Igår var en sån dag 😉 Efter det kikade vi på Idol och tv, och bara tog det lugnt. Ibland är det vad man behöver! Känner mig piggare idag, perfekt för ikväll ska jag träffa Vickan och Mimmi <3

Yesterday we were both so tired so our date night went from dinner out to ordering food, until my guy made carbonara to us on turkey bacon. It was so CRAZY good. Love to cook but my boyfriend is also very good at cooking, so sometimes I enjoy just getting it served more. Yesterday was that kind of day 😉 After that, we watched Idol and TV, and just took it easy. Sometimes that’s what you need! Feeling excited today, perfect because tonight I’ll meet Vickan and Mimmi <3

Innan middagen drog jag och Emma på gymmet och körde ett helkroppspass. Eftersom vi båda var lite sega körde vi bara på det vi tyckte kändes kul, det blev faktiskt ett bra pass och vi gjorde även en liten plank-utmaning. Har inte kört plankan på flera år,  den känns så bortglömd och underskattad. Ska köra mer plankan har jag bestämt! Förresten hur fint blev inte det här ihop, besatt av mina träningskläder hehe.

Before dinner me and Emma went to the gym and did a full body workout. Because we both were a bit slow we just did what we thought felt fun, it actually became a good workout and we even made a small plank challenge. I haven’t done the plank for several years, it feels like it’s forgotten and underestimated. More plank for me I’ve decided! By the way, how nice did not this clothes get together, obsessed with my training clothes hehe.

Imorse tog jag och min kille en brunch på Pom & Flora och gick genom lite jobbsaker. Det är lite knäppt när man jobbar en del med sin partner, och viktigt att avsätta tid för att gå genom jobb så att inte hela ens liv tillsammans blir jobb. Eftersom vi båda älskar att jobba kan det lätt hända att vi sitter och snackar jobb tills vi somnar hehe. Aja det var i alla fall effektivt och bra! Perfekt start på en solig jobbdag! =) Nu har jag suttit och gått genom min nästa kollektion och alla färger mm. Vi har fått in så mycket nytt senaste månaderna att jag knappt hängt med själv eller hunnit använda sakerna haha, men snart kommer det bli lite lugnare ett tag och sen fokus 2018. Fick lite pepp nu när jag tänkte på det haha! Yeyy!

This morning me and my boyfriend had a brunch at Pom & Flora and went through some work things. It’s a bit cluttered when you work partly with your partner, and it’s important to set aside time to go through work so that your whole life is not going to be about working together. Because we both love to work, we can easily sit and talk about work until we fall asleep. Well well! Perfect start to a sunny day of work! =) Now I have gone through my next collection and all colors, etc. We’ve got in so much news the past months that I barely feel like I have had time to wear them haha, but soon it will be a bit calmer a while and later focus on 2018. Got a little excited now when I thought about it haha! Yeyy!

2 reaktioner på “IPHONE UPDATE ”

 • Camelia skriver:

  Hej Alex 🙂

  Såg att du behöver tips om nya hudvårds produkter, och jag antar att du fått huuuur mycket tips som helst. Jag har under mina 28 år aldrig hittat något märke som funkat för min obalanserade hud, fram tills i mars detta år 😀 Akademiklinikens produkter har räddat min hy och jag har aldrig varit så nöjd!
  Med vänlig hälsning,
  Camelia

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej! Tack så jättemycket, bokade du en tid för hudanalys där? Funderar på att kanske boka in någon behandling och be om tips samtidigt! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.