VAD TRÄNING BETYDER FÖR MIG

Hej på er babes! Kom precis hem från 1 h långpromenad med Emma & Loki. Skön paus mitt i dagen! Det blev nog dagens träning. Var och tog gynekologiskt cellprov idag så kände mig lite traumatiserad haha! Gyn-saker skrämmer mig men jag tycker ändå att det är viktigt att kolla upp sånt. Hoppas att ni också gör det och inte skjuter på det! Ett tips är att gå nu, då kan man ha kjol på sig om man tycker det är jobbigt som jag att ligga där helt ”uppfläkt” =) Det är lite obehagligt, men tycker inte att det gör ont. Det är andra gången jag kollar nu!

MEN – det jag började tänka på idag är vad träning betyder för mig och hur det ändras genom åren. Träning var min värld förut, men nu är träning en del av min vardag och något jag försöker göra på ett balanserat sätt för att må bra i kroppen. Det är inte samma fokus på uppbyggnad, ökningar mm som innan utan fokus är på att känna mig bra och stark. Varje dag gör jag en aktiv sak. Det kan vara en långpromenad, ett hemmapass eller ett gympass. Något för att kroppen! Det känns som att allt är stress i livet, och jag vill verkligen inte att träning ska vara ett jobbigt måste. Jag tycker det är så himla skönt som det är nu, ingen press bara välmående 😀 Ser framemot en träningsfylld höst/vinter och det känns så bra.

Fick verkligen avsmak för hela ytliga träningsbubblan förra sommaren och det känns skönt att ha börjat hitta tillbaka fast på ett mer moget sätt efter att pausat lite. Kommer även fortsätta lägga upp träningsvideos på hemmaövningar på min Instagram, om ni vill ha lite hemmaträning inspo!!! Det roliga är att nu kör jag inga kosttillskott, mindre avancerat och bara kör, och min kropp svarar ändå väldigt bra. Jag äter mycket vegetarisk kost nu, men det känns ändå tillräckligt för den nivån jag ligger på med träningen! Har dock haft lite problem med magen sista veckorna så känner att jag tappat en del vikt, men jag vägrar låta det stressa upp mig. Förut kände jag mig äckligt smal varje gång jag tappade lite vikt, men det var nog också för att så många tyckte till om mitt utseende. Nu är inte mina kanaler lika mycket fokus på kropp och jag ”får bara vara” och det är väldigt skönt att slippa den pressen när man själv haft lite problem med hjärnspöken. Jag känner mig lugn och trygg i min kropp <3

Hello babes! Just came home from 1h long walk with Emma & Loki. Great break in the middle of the day! That will be today’s training. I took an gynecological cell sample today so I felt a little traumatized haha! Gyn things scare me but I still think it’s important to look it up. Hope you also do it right away when you can! One advice is to go now, then you can wear a skirt if you think it’s hard, like me, to be there ”bare” =) It’s a bit unpleasant but I don’t think it hurts. That’s the second time I’m testing now!

BUT – what I started thinking about today is what training means to me and how it changes over the years. Training was my world before, but now exercise is part of my everyday life and something I try to do in a balanced way to feel good in the body. It is not the same focus on structure, increases, etc. as before, without focus is on feeling good and strong. Every day I do an active thing. It may be a long walk, a home workout or a gym session. Something for the body! It feels like everything is stress in life, and I really do not want training to be a tough must. I think it’s as heavenly as it is now, no pressure just good feelings 😀 Looking forward to a work-out autumn / winter and it feels so good.

I really wanted to get away from the superficial fitness bubble last summer and it’s nice to have started finding back in a more mature way after pausing a bit. I will also continue posting exercise videos at home exercises on my Instagram, if you want some home exercise inspo!!! The fun is that now I do not use any dietary supplement, I’m less advanced and just doing it, and my body is still responses good. I eat a lot of vegetarian food now, but it still feels enough for the level I’m in with the training! However, having had a little trouble with my stomach last week, I feel that I’ve lost weight, but I refuse to let it stress me. Previously, I felt disgustingly skinny every time I lost weight, but probably because so many people commented on my appearance. Now my channels are not as much focus on body and I’m ”just allowed to be” and it’s very nice to not have that press when you’ve had a little trouble with your bad thoughts. I feel calm and safe in my body <3

9 reaktioner på “VAD TRÄNING BETYDER FÖR MIG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.