BEACH CRAVINGS

Hej fina! Så sugen på att ligga på en strand nu, men det är några dagar kvar. Alltså jag hoppas verkligen att vi har tur med vädret på Maldiverna haha ser lite mörkt ut just nu! Ska ta med mitt skissblock ifall det inte är det, så har man nåt att göra 😉 Det är en liten chansning så vi får se!

Idag ska jag i alla fall på ett företagsevent, åker efter lunch och är borta tills ikväll. Gick upp tidigt så att jag skulle hinna jobba klart, men somnade väldigt sent igår så mår typ illa av trötthet idag. Hoppas att det lägger sig! Blir en tidig kväll ikväll i alla fall. Har saker varje dag den här veckan, plus en hel del att fixa innan vi drar så är lite stressad. Imorgon ska jag i alla fall fixa mina fransar och naglar. Det var över en månad sedan jag gjorde det, så mina naglar är long gone och några fransar kämpar på tappert haha. Fixade också håret i veckan hos Marre, så efter det är jag fit for photoooosession där borta haha! Nu måste jag fortsätta jobba på här. Hoppas att ni har en skön start på torsdagen! PS DET ÄR FREDAG IMORGON kämpa pååååå

Hello cuties! So excited to lay on a beach now, but it’s a few days left. So I really hope we’re lucky with the weather in the Maldives haha ​​looks a little dark right now! I should bring my sketchbook if it is not, then I have something to do 😉 It’s a little chance so we’ll see!

Today, at least I will have a business event, I go after lunch and will be gone until tonight. Went up early so that I could work well, but fell asleep very late yesterday, so kind of feeling ill of tiredness today. Hope it will be better! I will go to bed early tonight anyway. I have things everyday this week, plus a lot to fix before we go so I’m a little stressed. Tomorrow I’ll fix my nails and lashes at least. It was over a month since I did it, so my nails are long gone and some lashes are still hanging in there haha. Fixed the hair at Marres this week, so I’m fit for photoooosession over there haha! Now I have to keep working on here. Hope you have a nice start on Thursday! PS IT IS FRIDAY IMORGON fight on yyyy

4 reaktioner på “BEACH CRAVINGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.