IPHONE WEEKEND

Hej fina ni! Haft en så fullsmockad  helg att jag inte minns sist jag gjorde såhär mycket? Jag är heeeelt död nu haha, men eftersom den varit så händelserik får ni se redan nu 😉 Ikväll kommer Erik & Vickan hem till oss på middag men förutom det är helgen rätt över. Började i alla fall i fredags med att inviga min nya Faux Fur från Dry Lake som jag redan har bott i, är helt kär i den!!! Blir inte ofta kär i kläder så jag blev jätteglad haha.

Hello, you guys! Have such a filled weekend that I can not remember lately I did so much? I’m really dead now haha, but because it’s been so filled, you’ll see it already now 😉 Tonight Erik & Vickan will come home to us for dinner, but in addition to that, the weekend is over. I started the Friday by putting on my new Faux Fur from Dry Lake that I already lived in, totally in love with it!!! Do not often fall in love with clothes so I was really happy haha.

Jag och min syrra drog sedan till två olika fester och två olika förfester. Både Nelly & Nak-d hade nämligen fest. Känns som jag träffade typ alla i hela bloggbranschen + massa andra och det var kul, men vi avrundade redan vid typ 23.30 och jag kände mig mätt på ”heeeeeej hur mår du det var ett år sedan vi sågs” 😉 Introvert lifestyle for life haha! Nä men det var trevligt men väldigt skönt att komma hem till min kille & Loki efter det. Försökte få med mig min kille men han är inte mycket för event så det gick icke!

Me and my sister then went to two different pre parties and two different parties. Both Nelly & Nak-d had a party. Feels like I met everyone in the whole blog industry + lots of others and it was fun, but we already rounded off at 23.30 and I felt done with the ”heeeeeej how are you doing it was a year ago since last time” 😉 Introvert lifestyle for life haha! But it was nice but very nice to come home to my guy & Loki after that. Tried to bring my boyfriend with me but he is not much for events so it did not work!

Såhär såg jag ut. Hann bara ta två selfies innan jag åkte och det här är ena. Körde en fake Suede biker-jacka till också. Älskar dessa stövlar från Nelly, hade ett par förra året också som tyvärr dog (rip) efter att ha använt sönder dom. Nu har jag äntligen ett par nya att slita ut 😉 Jag är ingen som konsumerar kläder så stort, jag shoppar lite och jag hittar sällan saker som jag dör för. Jag köper oftast basplagg i grå, svart, vit och sedan har jag mest på mig det. Älskar att hitta perfekta basplagg! Mitt bästa köp ever är dock mina Acne boots som kommer få fortsätta hänga med i flera år, lämnar in dom på uppfräschning någon gång per år så är dom som nya. Bästa!

So this was my look. I just had time to take two selfies before I left and this one is one of them. I also had on a fake Suede biker jacket. Love these boots from Nelly, had a couple last year as well, unfortunately, (rip) they died after I was using them a lot. Now I finally have a couple of new ones to wear out 😉 I’m no one who consumes clothes much, I shop a bit and I rarely find things I die for. I usually buy basic items in gray, black, white and then I wear it a lot. I love to find perfect basics! My best buy ever, however, are my Acne boots that I will continue to use for several years. Best!

Mellan förfesterna träffade jag och min syrra upp Janni, Mickis & Carro för en liten middag. Vi käkade massor på eventen också men man ville inte gambla 😉 Jag och Vickan delade på en löjromspizza på Brillo. Den var galet god faktiskt. Skulle dock tycka det var alldeles för mycket att äta en sån själv, men perfekt att dela några st på som förrätt om man ska äta där. Mmm. Såg dock att dom hade Mac N cheese med tryffel som jag måste testa nästa gång.

Between the pre parties, me and my sister met Janni, Mickis & Carro for a small dinner. We were eating lots at the events too but you did not want to gamble 😉 Me and Vickan shared a bleak roe pizza at Brillo. It was crazy in fact. However, it would be far too much to eat such a thing by yourself, but perfect to share a few as an appetizer to eat there. Mmm. However, saw that they had Mac N cheese with truffles that I have to try next time.

På lördagen träffade jag upp Emma i Västermalmsgallerian. När vi skulle åka därifrån (bästa Emma hjälpte mig att hämta ut en jävla massa paket runt om i Vasastan) fick jag en liten chock att hon hade med sig en hel byggbil hahaha!! Men det kändes som att åka buss så det var jävligt mysigt. I buren sitter hennes lilla hund som har brutit benet 🙁 Längtar tills han läkt så han och Loki kan leka igen.

On Saturday I met Emma in Västermalmsgallerian. When we were to go from there (best Emma helped me pick up a lot of packages around Vasastan) I had a little shock that she had a whole industrial car hahah !! But it felt like going with a bus so it was damn cozy. In the cage is her little dog who has broken his leg 🙁 I long until he healed he and Loki can play again.

Vi gjorde shellack på fötterna på Five Five nails. Det var så skönt att få fötterna fina för nästa resa. Jag är ingen som är duktig på att ta hand om mina fötter, och nu var det flera månader sedan jag fixade dom så det var verkligen på tiden. Efter det så åkte jag hem en sväng, sedan till Emma för att handla och förbereda för kvällens tjejmiddag. Fotade dock inget för att jag är sämst, men vi grillade & åt äppelpaj på egenplockade äpplen från Emmas äppelträd. Det var supermysigt! <3

We made shellack on the feet at  Five Five nails. It was so nice to have my feet nice for the next trip. I am not good at taking care of my feet, and now it was several months since I fixed them so it was really on time. After that I went home a turn, then to Emma to grocery shop and prepare for the girls night. However, I did not shoot anything because I suck, but we had a BBQ & ate apple pie on self-pickled apples from Emma’s Apple Tree. It was super cozy! <3

Imorse ringde klockan och jag klev upp för att röra mig mot Riche (igen haha) och träffade upp Jampan. Vi bokade in en brunch så att vi skulle hinna hänga lite eftersom det var så längesen. Det är så tråkigt att hon inte bor här längre men jag förstår ändå henne haha <3 I alla fall käkade vi och sedan strosade vi runt lite och pratade tills jag åkte hem för att jobba. Så mysig halvdag med min babe! Nu har jag precis skickat in dom sista skisserna för min kollektion som har deadline imorgon och ska träna ett pass hemma. Efter det drar jag till Ica för att handla inför middagen. Visst har jag haft en händelsefylld helg? Känner mig som en riktig bloggare nu som gör saker hela tiden 😉 Man har så mycket mer att skriva om haha, kanske borde göra liiite mer saker bland folk! Är i alla fall helt slut så ser framemot lite introvert tid hahaha. Puss på er! <3

This morning the alarm clock went off and I stepped up to move towards Riche (again haha) and met Jampan. We booked a brunch so we could hang a bit because it was so long since the last time. It’s so boring that she does not live here anymore, but I still understand her haha <3 At least we had food and then we strolled a bit and talked until I left home to work. Such a cozy day with my babe! Now I have just submitted the last sketches for my collection that has deadline tomorrow and will do a workout at home. After that I’ll go to Ica to grocery shop for dinner. Surely I have had an eventful weekend? I feel like a real blogger now who does things all the time 😉 You have so much more to write about haha, maybe you should make a liiittle more things among people! Now its time for the introvert life though because I am so tired hahaha. Kisses! <3

12 reaktioner på “IPHONE WEEKEND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.