OFF WE GO


Såhär såg det ut i hallen tidigare idag innan vi tog en drivenow-bil till flyget. Brukar alltid ta taxi men eftersom Loki skulle lämnas av på vägen testade vi att ta en sån istället. Så jävla värt! Brukar kosta typ 700 spänn för oss när vi lämnar honom också, 255:- blev det + att vi körde elbil så känner man sig duktig 😀 Ska alltid ta det till flyget nu. Det enda negativa är att man måste gå från terminal 4 men det tog inte så lång tid. Tips! 

Nu sitter vi på planet och ska snart börja åka. Vi åker Emirates som jag ÄLSKAR och mellanlandar i Dubai inatt. Både jag och min kille blev så sugna på Dubai. Men nu ska vi uppleva lite nya ställen ihop och Maldiverna känns ju inte heller helt fel 🙂 Vi byter plan där och åker vidare ganska snabbt så landar vi imorgon på morgonen. Det är så roligt, min rosa kabinväska fyllde vi med kuddar och filtar. Varje gång vi åker pratar vi alltid om hur skönt det hade varit, så nu hade vi en extra väska att fylla. Den fylldes även med en jävla massa saker att äta haha! Liiiiivet! Men vi hörs imorgon när jag är framme 🙂 

English//

That’s what it looked like in the hall earlier today before we took a drivenow car to the flight. We always take a taxi but because Loki would be left off on the way we tried to take one of these instead. So damn worth it! Uses cost type 700 SEK for us when we leave him too, 255: – it became this time + that we drove an electric car so you feel good 😀 I will always take it to the airport now. The only negative is that you have to walk from terminal 4 but it did not take long. Tip!

Now we are on the plane and will soon start going. We travel with Emirates that I LOVE and have a stop in Dubai. Both me and my guy were longing for Dubai. But now we are going to experience some new places together and the Maldives does not feel completely wrong 🙂 We change plan in Dubai and continue quite quickly so we land tomorrow in the morning. It’s so funny, my pink cabin bag is filled with pillows and blankets. Every time we go we always talk about how nice it would be, so now we had an extra bag to fill. It’s also filled with a damn bunch of things to eat haha! Liiiiiiiife! But we’ll talk tomorrow when I’m in the Maldives 🙂

1 reaktion på “OFF WE GO”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.