IPHONE IN MALDIVES 

Fruit plate at the pool! 

Our first room! 

Beautiful view!!

Breakfast here, wouldn’t mind having it like that every day! 

The pool on a little windy day hehe 

I love coconut water so much! 

So I’ve been drinking it almost every day ;P 

A lots of greens everywhere, I hope all my flowers at home will survive these days haha! 

My little sleepy babe <3

Crazy pool view! 

Wouldn’t even jump in with these sharks by the hotel for a million dollars! 

Hej fina ni! Här kommer lite random mobilbilder jag tagit under resan so far. Ser ni hajarna på sista bilden, dom var SÅ stora vet ej om man kan uppfatta det, men dom var större än mig och PRECIS nedanför hotellresturangen. HAHA kommer så inte bada mer än till knäna nu.

Idag har vi fotat hela dagen & nu sitter vi i hotellsängen och väntar på roomservice eftersom vi båda hade fett mycket jobb så bestämde vi oss för att äta inne. Vi ska sätta på en film och varva ner innan det är dags att sova. Fotar så mycket här att jag typ längtar hem till ”lugnet” haha! Men man får passa på, så får jag leva kvar här lite sen när man är tillbaka i gråa vardagen 😉 Sov i alla fall jättebra inatt efter flera nätter av för lite sömn, så himla skönt. Börjar dock redan bli trött, kl är 22 här så jag hoppas jag orkar se klart filmen! Kommer vara SÅ kvällstrött när jag kommer hem och morgonpigg. Gillar ändå den dygnsrytmen lite mer än tvärtom. Min jetlag efter USA-resorna förra året var på en helt ny nivå, sov knappt något på flera veckor. Vi var lite sugna på NYC eftersom vi firar vår 1-årsdag snart, men tror faktiskt vi stannar hemma och gör något mysigt istället. Förslag?

Hello, you guys! Here are some random mobile pictures I’ve taken on my trip so far. Do you see the sharks on the last picture, they were SO big do not know if you can perceive it, but they were bigger than me and RIGHT below the hotel lobby. HAHA will not bathe more than to the knees now.

Today we have photographed all day & now we sit in the hotel bed and wait for room service because we both had a lot of work, so we decided to eat inside. We will put on a movie and try to calm down before it’s time to sleep. Working so much here that I’m almost longing home to the ”calm” haha! But you have to take your chances, then I’ll live here a little while on social medias when I’m back in the gray everyday 😉 Slept really good at least after a few nights of sleep last night, so good. However, I’m already getting tired, at 22, so I hope I can see the movie! Will be SO tired during night when I get home and wake up early. Still loves the daily rhythm a little more than the other way around. My jet lag after the United States trips last year was on a whole new level, barely slept for several weeks. We were looking on NYC because we’re celebrating our 1st anniversary soon, but actually think we’re staying at home and doing something cozy instead. Suggestions?

5 reaktioner på “IPHONE IN MALDIVES ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.