BACK TO IT


Hej babes! Här kommer några mobilbilder från paradiset. Har så mycket bilder så varning för att jag kommer leva kvar där lite till 😉 Igår kom vi hem till ett lager byggdamm i hela lägenheten. De gör en fasadrenovering och det hade åkt in massa damm så vi städade i typ tre timmar. Jag hann även en snabbis på närakuten och fick penicillin för min urinvägsinfektion. Är så otroligt tacksam över vården i Sverige. Har knappt besökt någon vårdcentral sedan jag flyttade hit för.. 6 år sedan?! Det var så smidigt!

Efter det kom Vickan & Erik hit med älskade lilla Loki. Blev så glad att se honom! Han är dock helt trött efter flera dagar med andra hundar så han har mest sovit sen han kom hem lillen haha! Vi kollade tv och jag lagade korvstroganoff. Saknade husmanskost så mycket. Var helt död på kvällen så somnade på 2 sekunder. Jag vaknade 06.30 imorse. Ställde mitt larm på 12.00 för skulle verkligen få sova ut nu efter ett dygn av resande. Det gick ju bra 😉 är i alla fall jättepigg så det är skönt! Älskar att vakna tidigt och vara pigg. Min favoritstund på dagen.

Hi babes! Here are some mobile pics from paradise. I have so many pictures so I will warn you that I’ll live there a little bit more 😉 Yesterday we came home to a dust in the entire apartment. They are doing a facade renovation and it had came in to the apartment so we cleaned for like three hours. I also had a quick trip to the doctor and got a penicillin for my urinary tract infection. Im so incredibly grateful about the care in Sweden. Have barely visited any healthcare center since I moved here for .. 6 years ago ?! It was so smooth!

After that, Vickan & Erik came here with our beloved little Loki. I was so happy to see him! He is, however, completely tired after several days with other dogs so he has slept mostly since he came home my little one haha! We watched tv and I made dinner. I’ve missed home cooking so much. Was completely dead in the evening and fell asleep in 2 seconds. I woke up at 06.30 am. I set my alarm at 12.00 AM so I could sleep after a day of traveling. It went well 😉 Anyway I feel well rested, so it’s nice! Love to wake up early. My favorite time of the day.

4 reaktioner på “BACK TO IT”

 • Ellie skriver:

  Hej Alex! Du brukar väl smörja in dig med st tropez bus – hur ofta brukar du göra det? Upplever du att färgen går av när du duschar? Kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Heeeej! Ja men det var längesedan nu, jag brukade göra det varje fredag som rutin, så håller det sig snyggt nästan hela tiden! Var noga med att smörja dig efter duschen o inte gnugga bara. Kram!

 • Elena skriver:

  Hi Alex!! Pls post more photos from your holiday! Me and other readers wanted to know if you could maybe post one photo with your bf? I know you say he doesn’t want to be on your blog but I have been following you for maybe 4 years so have other readers would love to see you two together! Much love and take care, elena xx ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.