BREAKFAST TIME

God morgon från en morgonpigg tjej 😉 Somnade efter 22 igår, var så trött! Vaknade av mig själv strax innan 07 och har sedan dess köttat på med jobb. Så skönt att vakna lite innan alla andra, det är helt klart min mest effektiva tid på hela dagen. Jag har även en rätt lång to-do list som jag skrev för dagen, så bockar av den allt eftersom! Åt en riktigt lugn frukost också, massa mackor och paprika haha så gott. Plus detta kokosvatten, YUM!

Idag ska jag träna med Emma vid lunch, vi kör några gånger per vecka och det är så nice att träna på dagen när det är lugnt på gymmet. Tänkte ta med min kamera idag också, men mitt gym är så himla tråkigt att fota på haha. Men bättre än inget!! Igår var jag även hos min kiropraktor och hon gav mig klartecken att ÄNTLIGEN få börja lasta på lite vikter. Jag testade köra frontböj med vikt och plyo, och min höft hade inte blivit spänd alls så nu börjar det verkligen ta sig =) Träningspeppen helloo!!!!

Good morning from a morning girl 😉 I fell asleep after 22 yesterday, I was so tired! Woke up by myself just before 07 and have since then working a lot (lol the translate was eating meat, haha wtf google translate). So nice to wake up a bit before everyone else, it’s definitely my most effective time on the whole day. I also have a pretty long to-do list that I wrote for the day, so I try to get them done. I had a really calm breakfast, a lot of sandwiches and paprika haha so yummy. And this coconut water! 

Today I’m going to work out with Emma around lunch, we workout a few times a week and it’s so nice to work out in the day when it’s calm at the gym. I thought I will bring my camera today too, but my gym is so boring to shoot at haha. But better than nothing!! Yesterday I was at my chiropractor and she gave me the good to go on start loading some weights. I tested doing the front squats with weight and plyo, and my hip had not been tense at all, so now it really starts to get good =) Helllooooo gym motivation!!! 

2 reaktioner på “BREAKFAST TIME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.