WORKOUT DONE


Hej babes! Nu är jag hemma från träningspasset och strax klar med min lista på saker att göra idag. Jag brukar aldrig göra listor men ska verkligen börja med det! Det är så himla lätt för mig att känna att jag inte gjort något när dagen börjar ta slut, nu kan jag hålla stenkoll på vilka punkter som är viktigast. Nu har jag tre punkter kvar, två recept och klippa en video för Instagram! =) Den här dagen sprang verkligen iväg, har ändå jobbat sedan 07.00 imorse. Har så svårt att koncentrera mig länge så har verkligen myror i benen just nu haha. Jag ska också försöka börja blogga fler gånger per dag. Förslag på vad ni vill se mer av????? MEN jag körde ett riktigt blandpass på gymmet idag, och det var SÅ skönt, dog väldigt snabbt med tanke på att jag knappt fått använda vikter på en evighet! Såhär såg mitt pass ut:

Hi babes! Now I’m home from the workout session and are almost finished with my list of things to do today. I do not ever make lists but I should really start with it! It’s so easy for me to feel I did not do anything when the day starts to run out, so I can keep up with the most important points. Now I have three points left, two recipes and to cut a video for Instagram! =) This day really ran away, still worked since 7 am. Having so hard to concentrate for a long time, really have ants in my legs right now haha. BUT I did a real mixed workout at the gym today, and that was SO nice, though I died very fast considering that I barely used weights for eternity! My workout was like this:

10 set core activation exercises
4 set deadlifts 
4 set back extensions (to use the last energy, I don’t wanna hurt myself and this movement is less risky for me the broken bird)
4 set push-press 
4 set straight shoulder raises 
4 set upper back exercise 

2 reaktioner på “WORKOUT DONE”

  • Mathilda skriver:

    Hej! Tips på vad du kan skriva om: videofilma hela nya lägenheten, bloppis på träningskläder??????, listor typ såna här onödig fakta-listor, inlägg med mobilbilder som du har ibland fast gärna oftare, bästa/sämsta plagget i garderoben, onödigaste prylen i köket, skriva om framtida planer inom resandet och varför du väljer just dem ställena, hur du ställer dig i instagram-hetsen med perfekta bilder/flöde, berätta om ditt bästa samarbete du har gjort samt ditt sämsta, fortsätta lägga upp träningspass och bilder. Kanske bilder steg-för-steg hur man utför vissa övningar korrekt? eller i alla fall hur DU tycker att de ger bäst kontakt.
    Liiite tips, ha en fin dag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.