Q/A – BRUN UTAN SOL

Q: Hej Alex! Du brukar väl smörja in dig med st tropez bus – hur ofta brukar du göra det? Upplever du att färgen går av när du duschar? Kram!

A: Hej! Har inte använt BUS på länge men kommer förmodligen köra igång igen i vinter på bleka dagar haha. Jag använder deras vanliga mousse för kroppen och deras gradual tan/everyday FACE för ansiktet i ansiktet. Den är mycket mildare och eftersom man tvättar ansiktet ofta mm rekommenderar jag att använda den 2 gånger/vecka eller oftare om man kan. Den använder jag även ibland på sommaren eftersom jag alltid har hög SPF i ansiktet. PS köp till handsken för kroppen, den gör att allt blir jämt och fint, den är skitbra!!!

Jag gör hela kroppen varje fredag, men jag gör det på morgonen och tvättar av det på kvällen, så om ni har ett vanligt mån-fre jobb kanske det är bättre att köra det på helgen. Det är för att jag inte vill att det ska färga av sig/lukta om sängkläder. Den försvinner successivt och det är viktigt att bara ”dutta” sig torr efter duschen samt smörja in sig och vara återfuktad. Av alla BUS jag provat (har TYP provat alla) tycker jag den ger bäst färg och luktar minst. Ett hösttips till er som ej provat den!

Q: Hi Alex! You usually lubricate yourself with St Tropez self tanner – how often do you do it? Do you feel the color goes off when you shower? Hug!

A: Hi! I ave not used BUS for a long time but will probably start again this winter on pale days haha. I use their regular mousse for the body and their gradual tan / everyday face on the face. It is much milder and since you often wash your face, I recommend using it twice a week or more often if you can. I also use it sometimes in summer because I always have high SPF in my face. PS buy the applicator for the body, it makes it very even and is super easy to use.

I do the whole body every Friday, but I do it in the morning and wash it off in the evening, so if you have a normal monday-friday job, maybe it’s better to do it on the weekend. That’s because I do not want it to dye off / smell on my sheets. It gradually disappears and it is important to just ”pad yourself dry” after the shower and lubricate and be moisturized. Of all the self tanners I tried (tested almost ALL) I think it gives the best color and smells the least.

2 reaktioner på “Q/A – BRUN UTAN SOL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.