A DAY OF MY LIFE

 


Hej fina ni! Såhär mysig såg jag ut idag när jag sprang på seminarium tillsammans med Svea Ekonomi & Payson om hur man kan öka sin konverteringsgrad på sin e-handel, framtiden inom e-handel mm. Väldigt intressant och nyttigt även fast vi jobbar rätt bra efter de tips vi fick 🙂 Sen satte jag mig för att jobba med Axel!

Det här är faktiskt första gången jag njuter av hösten och förstår vad folk gillar med den, brukar alltid få en mindre höstdepression men inte i år minsann. Den här årstiden påminner mig om förra året när jag hade fjärilar i magen och väldigt lite sömn, haha typiskt nykär ni vet 😉 Nu somnar jag typ kl 22 haha! Lurad kille… Well well, nu är jag totalt död! Imorse skrev jag ett schema på dagen, såklart ändrades en del saker men tänkte ändå att ni kunde få en liten inblick i hur en dag kan se ut. Se nedan! <3

EN ALEX-DAG
07.00 upp & hoppa
07.15 gå genom akuta mail
07.30 blogga
08.00 frukost
08.30 redigera bilder för samarbete + IG
09.00 Bring Sportswear administrativt jobb
11.00 smink + åka iväg till seminarium
11.45 – 14.00 Seminarium + lunch
14.00 – 16.00 strategimöte med Axel
16.00 gå genom nya samples
16.30 blogga igen (hej hej det blev visst kl 19.30 haha)
17.00 redigera en video
18.00 gå genom det sista viktiga för dagen
19.00 göra recept + fota
20.00 äta middag + kolla på Idol

English: 

Hello, you guys! This is how cozy I looked like today when I ran to a seminar together with Svea Ekonomi & Payson on how to increase the conversion rate on e-commerce, the future of e-commerce, etc. Very interesting and useful, even though we work well after the tips we received 🙂 Then I sat down to work with Axel!

This is actually the first time I enjoy the fall and understand what people like with it, I usually get a light autumn depression but not this year at least. This season reminds me of last year when I had butterflies in my stomach and very little sleep, haha ​​typically newly in love you know 😉 Now I fall asleep at 22 haha! I fooled him… Well well, now I’m totally dead! This morning I wrote a schedule of the day, of course, some things were changed, but still thought that you could get a little insight into what a day might look like. See below! <3

ALEX DAY
07:00 wakie wakie 
07.15 go through important e-mails
07.30 blogging
08.00 breakfast
08.30 edit images for cooperation + IG
09.00 Bring Sportswear Administrative Job
11.00 makeup + go to the seminar
11.45 – 14.00 Seminar + lunch
14.00 – 16.00 strategy meeting with Axel
16.00 go through new samples
16.30 blogging again (hello hello it became apparently at 19.30 haha)
17.00 editing a video
18:00 go through the last important of the day
19.00 make a new recipe + photo
20.00 eat dinner + watch Idol

8 reaktioner på “A DAY OF MY LIFE”

 • E skriver:

  Var är jackan ifrån?

 • Matilda skriver:

  Vad har du för storlek i jackan? 🙂

 • Camilla skriver:

  Jag vet inte vad det är men jag gillar att få en inblick i en bloggares vardag 😛 Kul med såna här inlägg tycker jag!
  Ha en fantastisk dag ( och helg!) Alex 😀

 • Diana skriver:

  Intressant att veta vad en bloggare gör egentligen. Kan tyckas väldigt lätt att skriva ”dagbok” varje dag om sitt liv, men det kan ju inte bara vara det tänker jag. Utveckla gärna dina känslor och tankar om blogglivet, samt hur du får betalt för det hela. Vad är det som lockar till att bli bloggare? Vilka känslor finns efter du skrivit ett inlägg som kanske får kommentarer som kan tyckas ”jobbiga” eller argsinta osv. Vad är det för seminarium etc du går på?

  Många frågor, men det är för att jag alltid undrat vad en bloggare egentligen jobbar med. 🙂

  Ha en mysig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.