FRIDAY FIX & A WORKOUT

– Post in collab  with my brand Bring Sportswear – 

Tights – HERE, Jacket – HERE, Tank top – HERE 

God morgon darlings! Såhär såg jag ut på gymmet i onsdags. Det här är min favorit-outfit från Bring Sportswear. Älskar färgerna, så ljust och fräscht!! Min knut på tank topen gick dock upp utan att jag märkte det, så lite skrynkligt haha!! Gillar att ha det knutet i midjan =) Den toppen är seriöst så jävla skön, tyget är väldigt tunt och stretchigt, perfekt tyg att svettas i som torkar snabbt. Skryter lite!

Idag är det äntligen fredag. Har dock sovit väldigt lite inatt, igår tog jag mitt penicillin för min urinvägsinfektion men tabletten fastnade i matstrupen på något sätt, så vaknat av det flera gånger inatt, det känns fortfarande likadant och läste på att man kan få sår i matstrupen av dessa??? Hoppas jag slipper det! Och om det inte vore nog vaknade vi typ kl 04 av att grannarna hade lite väl trevligt så att säga, trodde först att det var en kvinna som blev misshandlad men sen började vi garva när vi fattade hahaha. Tur det inte var som jag trodde först i alla fall. Idag ska jag fixa mina naglar och sedan lunchträna med Emma, sen hem och jobba tills det är dags för middag med mina tjejer, mys!

Good morning darlings! This is how I looked like at the gym on Wednesday. This is my favorite outfit from Bring Sportswear. Love the colors, so bright and fresh!! My knot on the tank top went up without me noticing, so it’s a little messy haha ​!!  I really like the knot in the waist =) The top is seriously so damn nice, the fabric is very thin and stretchy, perfect fabric to sweat in as dries quickly. Had to brag a little!

Today it’s finally Friday. However, I have slept a little bit bad, yesterday I took my penicillin for my urinary tract infection, but the tablet was stuck in the esophagus in some way, so woke up several times, it still feels like it’s stuck, and I was reading that you could get a sore in the throat? ? Hope I won’t get that! And if that were not enough, we woke up at 04 o’clock because the neighbors had a good time so to say, first I thought that it was a woman who was beaten but then we started lauging when we got it hahaha. Lucky it was not as I thought first anyway. Today I’ll fix my nails and then a lunch workout with Emma, ​​then go home and work until it’s time for dinner with my girls, nice!

9 reaktioner på “FRIDAY FIX & A WORKOUT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.