FRUKOSTKAKOR


Kolla vilka perfekta frukostkakor, perfekt upplägg och faktiskt t o m snygga nog för Instagram. Finns bara ett MEN. Dom smakar skit!!!! Hahaha, asså inte så äckligt men inte gott. Tog banan och granola och mixade med torkade bär, det blev ingen bra konsistens på kakorna, dom blev sega fast på ett dåligt sätt bara mjuka typ. Fan!! Kände att det var en riktigt perfekt idé sen blev det liksom inte bra nog. Skulle få dåligt samvete om jag lurade nån att lägga sin tid på det. Aja, ska ge det ett nytt försök snart med något annat upplägg.

God morgon på er i alla fall, jag vaknade kl 08 av mitt larm efter en till dålig natt av sömn. Min kille var och spelade med sina kompisar till 03.30 så sov sämst sen vaknade jag såklart när han kom hem. Men var ändå jätteglad att han var ute så sent för det händer typ aldrig. Min hemmakille haha <3 Så imorse fick han vakna av att jag snoozade, så han sov också sämst hahaha. Våra dygnsrytmer är så olika varandra just nu men en morgonmänniska och en nattuggla så blir det lätt så 😉 Jag och Emma drog i alla fall och tränade kl 10 när gymmet öppnade, körde ben! Så skönt att ha det gjort. Det var dock helt smockat på gymmet?! Så kunde inte fota! Duktiga alla är, blev så impad.

Nu ska jag i alla fall svara på kommentarer jag fått här sista dagarna, har inte alls hunnit med det!! Ikväll ska vi till min killes bror + familj eftersom hans brorsdotter fyller år. Så mysigt med lite kalas. Imorgon ska vi ha en dag bara vi två, eftersom vi knappt setts på hela veckan av allt jobb. Vi ska dra och köpa nya blommor (hihi så peppad), köpa hem pizza och massa gott och bara slappa. Längtar så mycket! Är så himla tacksam över min kille. Jag har haft så dåliga människor i mitt liv och hemska saker som hänt, jag känner mig så trygg nu. Trodde aldrig att det skulle hända. Sån fin känsla att dela livet med någon 100%. HAHA det råkade bli 10% först, stelt!!! Aja nu ska jag försöka hitta på något att äta.

Check out which perfect breakfast cookies, perfect arrangements and actually good enough for Instagram. There is only one BUT. They taste is no go!!!! Hahaha, not disgusting but not good. I took banana and granola and mixed with dried berries, there was no good consistency on the cakes, they got sticky in a bad way only soft. Damn!! Feeling that it was a really perfect idea then it was not good enough. Would never trick someone to spend time on it. Well well, I will give it a try again soon but on another way.

Good morning anyway, I woke up at 08:00 of my alarm after a bad night of sleep. My guy was playing with his friends until 03.30, so I was sleeping the worst then I obviously woke up when he got home. But, nevertheless, I was still happy that he was out late because that kind of thing never happens. My stay at home boy haha ​​<3 So he woke up because I snoozed so he also slept bad hahaha. Our daily rhythms are so different from each other right now, but one morning person and one night owl, what to do 😉 Me and Emma went to the gym at 10am when it opened! So nice to have it done. However, it was completely full at the gym?! So I couldn’t take any pics!  I was very impressed on how people are up and working out at that time though.

Now I will reply to the comments I received here the last days, have not done it at all because I haven’t had any time over!! Tonight we go to my boys brother + family because it’s his nephews birthday. Looking forward to it! Tomorrow we will have one day just the two of us, because we have hardly seen each other the whole week because of all work. We will go and buy new flowers (hihi so excited), buy take-away pizza and lots of treats and just relax. Looking forward to it so much! I’m so grateful about my guy. I’ve had such bad people in my life and horrible things that happen, I feel so safe now. Never thought it would happen. That nice feeling of sharing your life 100% with someone. HAHA it accidentally went to be 10% first, awkward!!! Well now I’ll try to find something to eat.

7 reaktioner på “FRUKOSTKAKOR”

 • ule skriver:

  I don’t like these puritan banana cookies or banana pancakes, made of only two ingredients. They always end up kind of mushy and I don’t like the smell of bananas, so it feels like chewing on a sole of footwear. Mixed with other ingredients they are better, though 🙂
  I make my version of ”healthier” cookies with soaked chia seeds, ground oats, a little protein powder and sugar, coconut oil and a lot of cocoa. I find all store-bought cookies way too sweet, but those ultra healthy ones made of pumpkin seeds and beans usually don’t taste that good either to me 🙂

 • jm skriver:

  Man anar ju att ditt ex måste varit rätt taskig med tanke på alla såna pikar du skriver rätt ofta, trist :/

 • Edie skriver:

  Älskar att du är så skönt ärlig, ändå ovanligt 🙂
  Obs på att jag skrattade högt åt 10%-kommentaren och
  var tvungen att läsa upp det högt för min sambo! :’)

 • Sig skriver:

  Hahaha, 10%.. Du är rolig. Jag erbjöd min omgivning ett sånt där härligt internet-skratt: en stor volym luft som pressas genom näsan, ett frustande, och så guppa i stolen. Haha. Tack för en fin blogg.

 • Johanna skriver:

  Åh va bra att du har hittat rätt! Det är du värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.