THROUGH MY IPHONE

Hej fina ni! Här kommer lite mobilbilder från helgen. Jag fotade ingenting igår när vi var på kalaset så tänkte att jag kan dela med mig lite redan nu 😉 I fredags åkte jag i alla fall till Bangs för att fixa naglarna. Hela fredagen blev en rätt lugn dag, det behövdes efter en helt galen jobbvecka + träningsvecka. Jag är fortfarande heeeelt slut, och efter att ha suttit och klippt videos undrar jag hur jag ska hinna ladda om inför morgondagen, men det ska nog gå bra! Typiskt mig att gå all in när jag har lite extra energi hahaha. Är verkligen allt eller inget!

Hello, you guys! Here are some mobile photos from the weekend. I did not take pics of anything yesterday when we were at the b-day celebration so I thought I could share my pics now 😉 On Friday, I went to Bangs to fix the nails. The whole Friday was a nice day, it was needed after a very crazy job week + training week. I’m still very dead, and after watching and cutting videos I wonder how to reload until tomorrow, but I’ll be fine! Typically, I go all in when I have some extra energy hahaha. I’m really all or nothing!

Det var dags för sommarklorna att ryka och nu har jag korta neutrala naglar.Det är vad jag trivs bäst i. Kanske gör en lite höstigare färg nästa gång bara, vi får se =) Älskar i alla fall att ha neutrala färger så det inte syns så mycket när naglarna börjar växa ut. Jag fixar mina naglar var tredje vecka, sen ser det oftast kaos ut för mig.

It was time for the summer claws to go and now I have short neutral nails. That’s what I like the best. Maybe I’ll do a little autumn color again next time, we’ll see =) Love at least to have neutral colors so it’s not visible so much when the nails begin to grow out. I fix my nails every three weeks, after that it’s usually looks chaos for me.

På fredagkväll träffade jag Mimmi och Vickan + hennes vän för en middag på Penny & Bill. Så himla fint ställe, men katastrof när det kom till maten, blev så ledsen 🙁 Haha! Mat är ju heligt för mig. Det var smårätter och menyn såg magisk ut, men man fick dom med 1 h mellan, och vi beställde små rätter som passade med varandra. Sen tog allt så sjukt lång tid och vi satt där i 3.5 h. Dom kanske bara hade en dålig kväll med personal osv. Men trist i alla fall för stället var så galet nice och hade värsta potentialen.

On Friday night I met Mimmi and Vickan + her friend for a dinner at Penny & Bill. Such a nice place, but disaster when it came to the food I was so sad 🙁 Haha! Food is holy for me. It was small dishes and the menu looked magical but you got them by 1h between and we ordered small dishes that matched each other. Then it took so badly long time and we sat there for 3.5 h. Maybe they just had a bad evening with staff etc. But sad at least for the place was so crazy nice and had such a potential.

Vår fina kaktus har dött lite för varje dag. Jag har en känsla av att min kille vattnat den lite för mycket, även fast han inte säger det. Men ska hitta någon ny växt till sovrummet istället, vi får se vad det blir för något. Älskar att ha grönt hemma. Måste också hitta en fin grå eller vit kruka som passar in. Kaktusen är lite provisorisk från min gamla lägenhet!

Our nice cactus has died a bit every day. I have a feeling that my guy watered it a bit too much, even though he doesn’t admit it. But I’ll have to find a new plant for the bedroom instead, we’ll see what I will go for. Love to have a green home. Must also find a nice gray or white pot that fits in. The cactus is a bit temporary from my old apartment!

Hittade en jacka som kändes så sjukt mysig, skickade den till min syrra men hon sa att det fanns finare liknande. Sen skickade hon bild på en jätteful gul jacka så vet inte om det var den hon menade haha. Nä men det finns nog massa, jag vill bara ha massa varma jackor nu och det här känns som att gå runt som en teddybjörn. MYS!

Found a jacket that felt so sick cozy, sent it to my sister but she said she’ve seen similar ones but nicer. Then she sent a picture of a giant ugly yellow jacket so I not know if that was what she meant haha. But there is probably plenty,  I just want to have lots of warm jackets now and this feels like walking around like a teddy bear. COZY!

Emma kom förbi och gick genom lite ekonomi hemma hos oss! Loki var inte så taggad haha. Han gör så konstiga miner och ska alltid hänga med. Han blir så ledsen när jag säger åt honom att gå och lägga sig. Ibland när jag pussar min kille kommer han springandes och hoppar upp och ”in” i pussen. Haha!

Emma came by and went through some economy at home! Loki was not so excited haha. He makes such strange faces and will always be around. He gets so sad when I tell him to go to bed. Sometimes when I kiss my guy he comes running and jumps up and ”in” into the kiss. Haha!

I lördags körde jag och Emma ett riktigt dödligt benpass. Det var så nice att köra igång med vikter. Har saknat det SÅÅÅ mycket. Min träning har varit så lätt sista året pga all smärta jag fått annars, och har känt att jag blivit så hämmad av det och inte utvecklats. Nu kan jag lasta på lite och förhoppningsvis göra allt rätt så att min kropp bara blir stärkt och mår bra. Det är fan goals när det kommer till träning =)

On Saturday, me and Emma did a really hard leg workout. It was so nice to get started with weights. I have missed it so much. My workout has been so easy last year because of all the pain I’ve had otherwise, and I’ve felt like I’ve had no progress. Now I can load some weights and hopefully do everything right so that my body only gets strengthened and is doing well. That’s goals when it comes to training =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.