Hej babes! Startar måndagen med detta helt galet goda recept. Jag har gjort några försök på brysselkål men detta blev ÖVERLÄGSET godast. Fyfaaaaan vad gott det blev. Vattnas i munnen när jag tänker på det. Dom blev helt perfekt krispiga precis som jag ville ha det 🙂 Här kommer receptet:
Ett nät brysselkål
Ca 1 msk balsamico
Ca 2 tsk honung
Salt & Peppar
Gör såhär: Sätt ugnen på 215 grader. Skär upp brysselkålen i halvor och lägg på en plåt. Ringla över balsamico och honung. Salta och peppra. Sätt in i ugnen på 215 grader i 20 minuter, och höj sedan tempen till 220 grader de sista 10 minuterna så blir dom riktigt krispiga. ENJOY!
Hi babes! I’m gonna start the Monday with this totally crazy good recipe. I have done some try on Brussel sproats but this was VERY GOOD. Maaaaaan how good it was. Waters in my mouth when I think about it. They became absolutely crispy just as I wanted it 🙂 Here comes the recipe:
A net Brussels sprouts
About 1 tablespoon balsamico
About 2 teaspoons honey
Salt & Pepper
Do this: Put the oven at 215 degrees celsius. Cut the brussel sproats into halves and lay on a plate. Circle over balsamic and honey. Salt and pepper it. Insert the oven at 215 degrees for 20 minutes, then raise the temperature to 220 degrees in the last 10 minutes, making them really crispy. ENJOY!
Hur äter man detta? Som det är, eller som ett tillbehör till maten…? Såg smarrigt ut!
Tillbehör har jag det som! Så smarrigt 🙂
Hej!
Låter supergott!
Vad åt du till brysselkålen? 🙂 behöver lite tips!
Kram!!
Heej fina! Jag åt min grillade kyckling och crashed sweet potatoes + en sås ?
Jag blir lite förvirrad när det kommer till minutrarna. Menar du att man först kör 20 min och sedan ytterligare 10 min, eller är det 20 min totalt? 🙂