IPHONE SNAPS

Hej fina! Här kommer lite snaps från senaste dagarna. Har helt glömt bort att fota denna helgen, men det kanske är bra eftersom jag skulle försöka vara lite ledig. Var dock lite väl ledig haha! 😉

Hello cutie! Here are some snaps from the last few days. Have completely forgotten to shoot this weekend, but maybe it’s good because I wanted some time off. Maybe I was a little too off haha! 😉

I fredags tränade jag och min kompis Vickan, sen gick vi till Ica och handlade allt för tacos + lösviktsgodis. Jag köper sällan hem det men var så sjukt sugen, så då fick det bli så! 🙂 Det var så gott med tacos och lakrits. Har inte ätit tacos på flera veckor, så blev det middagen i fredags, och igår när vi var bortbjudna + att jag har kvar till matlådor. Im a taco monster.

On Friday I worked out with my friend Vickan, then we went to Ica and bought everything for tacos + swedish candy. I rarely buy it home but I was craving it, so I bought it! 🙂 It was delicious with tacos and licorice. Have not eaten tacos for several weeks, and we had it for dinner on Friday, and yesterday when we were at our friends + that I have a lot left for food boxes. Im a taco monster.

Höst = Ica får in Satsumas! Yeeey! Har köpt hem så mycket frukt på slutet, jag äter flera frukter per dag och mycket mer grönt än jag brukar. Försöker verkligen boosta kroppen inför hösten och undvika att åka på någon förkylning/virus. Kiwi och äpple är dock mina favoritfrukter just nu.

Autumn = Ica gets Satsumas! Yeeey! Have bought so much fruit at the end, I eat several fruits a day and much more greens than I usually do. Trying to really boost my body before autumn and avoid catching a virus. However, kiwi and apple are my favorite fruits right now.

I torsdags tog jag och Vickan en brunch på Pom   & Flora, det ligger så nära mig så är där rätt ofta. Deras bananbröd är helt galet! Tycker dom har så god mat och allt känns så rätt i tiden. Jag åt också deras ”apple pie” gröt och ett kokt ägg. GOTT! Så skönt att komma från hemmakontoret ibland med lite miljöbyte.

On Thursday me and Vickan took a brunch on Pom & Flora, it’s so close to me, so I’m there quite often. Their banana bread is absolutely crazy! I think they have so good food and everything feels so right in time. I also ate their ”apple pie” porridge and a boiled egg. GOOD! So nice to come out from the home office sometimes with a little environmental change.

Här lagade jag korvgrytan som jag berättade om. Köpte färsk korv på Ica Maxi och det blev så himla gott. Hade i rödlök, körsbärstomater, vitlök, rött vin, krossade tomater, en skvätt grädde och massa kryddor. Åt det med matvete till. Så skönt att använda allt som finns hemma. Nu är det dock väldigt tomt på grönsakshyllan i kylen, får fylla på  i veckan. Är sugen på att göra nån riktigt god soppa!

Here I cooked the sausage stew that I told you about. Bought fresh sausage on Ica Maxi and it became so good. Had in red onions, cherry tomatoes, garlic, red wine, crushed tomatoes, a splash of cream and lots of spices. So nice to use everything at home. Now it is very empty on the vegetable shelf in the fridge, I have to fill it up this week. I’m craving to do some really good soup!

Tränade i tightsen som kommer ut nästa vecka. Alltid en speciell känsla att inviga ett par nya tights. Dom kommer även i mörkrött som flera av er önskat. Perfekt färg inför hösten! 🙂

Worked out in the tights that will come out next week. Always a special feeling to open a pair of new tights. They will also come in dark red as many of you are requesting. Perfect color for autumn! 🙂

Hur fint är taket i vardagsrummet? Det är nog därför vi aldrig hittar något nytt. Min killes lägenhet är så himla fin. Hade den varit lite större hade vi aldrig behövt flytta. Men det sköna är att det inte är någon stress att hitta något nytt, även om det ska bli sjukt kul att köpa något ihop där vi förhoppningsvis kommer bo tills vi blir gamla och grå 🙂

How nice is the ceiling in the living room? That’s probably the reason we’ll never find anything new. My boy’s apartment is so nice. Had it been a bit bigger we would never have had to move. But the good thing is that there is no stress to find something new, although it will be fun to buy something together where we hopefully will live until we grow old and gray 🙂

Loki vill ALLTID vara med. Han är en riktig attention seeker. Det är roligt hur hundar har så olika personligheter. Loki är ingen cool hund som man måste försöka få kärlek från. Han överöser alla med kärlek och vill att alla ska ge honom kärlek tillbaka. Han är också en väldigt krävande hund som man måste lägga mycket tid och energi på, annars dominerar han en helt. En utmaning som första hund minst sagt, men det är väldigt roligt också 🙂 Älskar att han har så mycket personlighet!

Loki ALWAYS wants to join. He is a real attention seeker. It’s funny how dogs have so different personalities. Loki is not a cool dog that one must try to get love from. He overcomes everyone with love and wants everyone to give him love back. He is also a very demanding dog, one has to spend a lot of time and energy, otherwise he dominates completely. A challenge for a first dog at least, but it’s very funny too 🙂 Love that he has such a big personality!

Såhär gör han när han vill bli klappad. Måste säga åt honom att gå och lägga sig när jag sitter och jobbar, annars lägger han sig på mitt bröst framför datorn eller står och klappar med sin tass på min hand för att jag ska klia honom haha.

Here is what he does when he wants to be patted. I must tell him to go to bed when I’m sitting and working, or he is sitting on my chest in front of the computer or claps on my hand to clap him haha.

Började en dag den här veckan med en frukost med min kille. Det var så mysigt. Vi båda jobbar mycket och det är ibland svårt att hänga på vardagarna, en mysig frukost tillsammans gjorde dagen så bra <3 Vi gick bara in på något café på vägen och satte oss. Vi borde verkligen bli bättre på det. Så fort man är hemma är det så lätt att datorn åker upp och jobbet rullar igång!

Started one day this week with a breakfast with my guy. It was so cozy. We both work a lot and sometimes it’s hard to hang out on  everydays, a cozy breakfast together made the day so good <3 We just walked into a cafe on the road and sat down. We should really get better at it. As soon as you’re home, it’s so easy to get your computer up and work is getting started!

Vi åkte för att storhandla och jag hittade färsk majs som jag fortfarande inte tillagat. Det är typ det godaste jag vet. Jag ÄLSKAR majs. Istället för godis brukar jag ta en majsburk och sätta i lite smör och salt sen micra det. Dom här majskolvarna tänker jag dock testa göra mexikanska. Recept kommer upp om jag får till något smarrigt! 🙂

We went grocery shopping and I found fresh corn that I still did not cook. That’s kind of the best  thing I know. I LOVE corn. Instead of candy, I usually take a corn can and put some butter and salt in it and heat it. However, these corn, I think I will try to do Mexican. Recipe will come up if I succeed! 🙂

4 reaktioner på “IPHONE SNAPS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.