SJUKIS


Hej fina! Är helt utslagen idag. Fick nytt penicillin för min urinvägsinfektion också, läkaren sa att jag har extrem otur. Men min kropp behöver vila och för en gångs skull har jag lyssnat och sovit nästan hela dagen så jag hoppas jag känner mig frisk imorgon. Nu har min kille gjort soppa åt oss och köpt hem glass och massa annat gott. Vår årsdag blev inte som planerat, men herregud vad jag känner mig tacksam, omhändertagen och fylld av kärlek <3 Älskar den människan så mycket!!!! 

Hello cuties! Is completely dead today. Got a new penicillin for my urinary tract infection, too, the doctor said I’m extremely unlucky. But my body needs rest and for once I’ve listened and slept almost all day so I hope I feel better tomorrow. Now my guy has made soup for us and bought ice cream and lots of other things I love. Our anniversary did not get as planned, but I’m so grateful, taken cared of and filled with love <3 I love this person so much!!!!

4 reaktioner på “SJUKIS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.