MY NEW WINTER SHOES

Säg hej till mina nya kompisar från Gant!!! Fick ett tips från en följare om ett par andra dojor dom hade, så tack Elin! Var påväg för att prova dom på NK när jag hittade dessa som inte hade kommit ut på hemsidan än. Jag behöver ju skor som funkar även i kylan i Norrland, det här blev ju perfekt =) Kändes som att sätta fötterna  i ett par mysiga väldigt varma tofflor. Precis så jag vill att det ska vara med vinterskor haha!

Idag har jag jobbat på fast jag varit sjukt trött efter denna knäppa natt. Kände att jag behövde något roligt idag såhär mitt i veckan, så bokade in en middag för oss med Vickan & Erik på mitt favoritställe 🙂 Orkade verkligen inte laga någon mat idag, vill bara äta något sjukt gott ändå. Ska fota så ni får se vad det blev för smarrigt..

Say hi to my new friends from Gant!!! Got a tip from a follower about another pair they had, so thanks Elin! I was on my way to try them on at NK when I found those that had not yet appeared on the website. I need shoes that work even in the cold in the north of Sweden, this became perfect =) Felt like putting your feet in a pair of cozy very hot slippers. Just the feeling I want it to be with winter shoes haha!

Today I’ve been working even though I’ve been sick tired of this crazy night. Feel that I needed something fun today in the middle of the week, so I booked a dinner for us with Vickan & Erik at my favorite place 🙂 Did not really feel like cook any food today, just want to eat something very yummy. I’m going to take a photo so you’ll see what I got..

1 reaktion på “MY NEW WINTER SHOES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.