SO TIRED TODAY


Hej fina ni! Gissa hur mycket jag saknar att dricka kokosvatten från en nyplockad kokosnöt på stranden? Helst när jag vaknade 05 av den här kissnödigheten som ej försvinner, ja alla som drabbats av uvi vet vad jag menar. Faaaan! Måste ringa min läkare idag och be om nytt penicillin. Jaja! Blev så irriterad att jag inte kunde somna om, sen så tog jag upp Loki så min kille kunde sova. Ställer ner honom i soffan för ska klä på mig, han är helt yrvaken och tror förmodligen att vi är ute för han lyfter på benet och börjar kissa på soffan. Får ett tyst utbrott på honom och går ut. Haha skön start på denna dag! 😀

Igår började i alla fall dagen mycket bättre. Jobbade först hemma. Sen tog jag och min syrra tog ett lunchmöte med Mimmi & Hanna från L’Oréal luxe som slutade efter över 3 h haha! Bra betyg på en lunch 😉 Min bästa syster har ju äntligen outat att hon är gravid! Så himla glad <3 Längtar massor till bebis kommer, och så kul att få bli moster!! Dom var här på middag i måndags och jag gjorde raggmunkar (så gott) men så satt vi och pratade och insåg att vi faktiskt är vuxna nu haha! Att dagarna man pratat om sen man var liten är här. Livet går så fort. Man får verkligen leva fullt ut och för varje dag. Är i alla fall superglad att vi kommer få en ny medlem till vårt ”gäng” som kan hålla oss unga och fräscha 😉

Hello, you guys! Guess how much I miss drinking coconut water from a freshly chopped coconut on the beach? A lot when I woke up 05 of this I-gotta-pee-feeling that do not disappear, yes, everyone who has suffered from urinary infection you know what I mean. Aaaaah! I must call my doctor today and request a new penicillin. I was so annoyed that I could not fall back asleep, then I picked up Loki so my boy could sleep, sets him down on the couch to get dressed, he’s completely tired and probably believes we’re out because he lifts his leg and starts peeing on the couch. Gets a silent madness on him and goes out. Haha nice start on this day! 😀

Yesterday, at least, the day started much better. First worked at home. Then me and my sister took a lunch meeting with Mimmi & Hanna from L’Oréal luxe that ended after over 3 h haha! Good rating for a lunch 😉 My best sister has finally outed that she’s pregnant! So happy <3 I can’t wait to the baby is coming, and so fun to become aunt!! They were here for dinner on Monday and I did raggmunkar (so good) but then we sat talking and realized that we are actually adults now haha! That the days you talked about when you were young are here. Life is going so fast. You really have to live fully and for every day. In any case, we are very happy that we will get a new member of our ”gang” that will keep us young and fresh 😉

2 reaktioner på “SO TIRED TODAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.