SUNDAY

Update: Sweater & Leggings – BikBok, Shoes – Acne <3 

Hej fina ni! Här kommer en bild jag bad min kille fota utanför när jag kände mig höstmysig haha. Har sett ut som sju svåra år sen i onsdags typ, har legat helt utslagen.. Har sovit så mycket senaste dygnen. Men – nu börjar energin vara tillbaks! Sista dagen på min pencillinkur också, det känns som två kurer har slagit ut mitt immunsystem så hoppas jag slipper det länge. Har haft en riktig myshelg i alla fall och igår var vi bara hemma. Vi sov några h på dagen och la oss tidigt. Har fotat lite mobilbilder i vanlig ordning på min helg som kommer sen. Kanske inte superskoj med en halvsjukis hela helgen.. Tror inte jag har tagit en enda bild på mig själv haha!!

Idag har jag i alla fall känt mig som mig själv. Vi har storstädat, tvättat, rensat och jag bakade scones som vi åt framför tvn. Tog en dag off allt igår och bara vilade, så välbehövligt. Så mysigt att bara ta det lugnt med mitt hjärta. Älskar känslan när det är nystädat och tända ljus  + brasa. Det är mitt krav för nästa lägenhet, kakelugn. Typ det bästa jag vet hemma!! Ikväll ska vi på bio och göra nån aktivitet med Vickan & Erik. Ska också förbi optikern och se om jag hittar några nya glasögon jag gillar. Jag har ju väldigt dålig syn men använder sällan glasögon, får panik av linser så ska försöka köpa ett par glasögon som motiverar mig att ha på mig dom haha. Wish me luck! =) Hoppas att ni har haft en skön helg <3

Hello, you guys! Here’s a picture I asked my boy to take outside when I felt fall-ish haha. I’ve been looking like seven difficult years since wednesday, has been completely destroyed. I’ve slept so much the last days. But – now the energy is coming back! The last day of my pencil cure too, it feels like two cures have knocked out my immune system so hope I will not have it long. Have had a real cozy weekend anyway and yesterday we were just at home. We slept a few hours in the day and also went to bed early. I’ve been taking some mobile pictures in regular order on my weekend that comes up later. Maybe not a super fun post with a half-sick girl the whole weekend. I do not think I’ve taken a single picture of myself haha​​!!

Today, at least I felt like myself again. We have been cleaning, washing and then I baked scones that we had in front of the tv. Took a day off all yesterday and just rested, so much needed. So cozy to just take it easy with my heart. Love the feeling when it’s newly cleaned and lighted candles + fire. It is my requirement for the next apartment, an tiled stove. It’s the best I know at home!! Tonight we go to the movies and do some activity with Vickan & Erik. I will also pass by the optician and see if I find any new glasses I like. I have very bad eyesight but rarely use glasses, do get panic of lenses so try to buy a pair of glasses that motivate me to wear them haha. Wish me luck! =) Hope you have had a nice weekend <3

17 reaktioner på “SUNDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.