MONDAY MODE

Hej fina ni! Såhär ser det ut hos mig just nu.. Ruffsigt hår, lite ögonbryn kvar från igår, påsar under ögonen och Loki på hela tröjan. Nivån = måndag och en STOR hög jobb som inte väntat på mig när jag varit sjuk haha! Men är faktiskt väldigt pigg och glad idag så det spelar ingen roll 🙂 Att ha mycket att göra är ändå ett lyxproblem, minns en period jag hade efter jag gått klart folkhögskola när jag inte hittade något jobb utöver mitt extrajobb, det var stress. Jag presterar alltid så dåligt på intervjuer, blir så stel och får inte fram det jag vill för att jag är stressad.. Tur att jag förhoppningsvis inte kommer behöva söka så många jobb i mitt liv, men man vet såklart aldrig. Isåfall hoppas jag att nån av er anställer mig!!! 😀 Ni ba noooo, vi kan inte hantera din humor och dåliga skämt på daglig basis. HAHA. Aaaa jag ”tystgarvade” nyss när man trycker luft ur näsan framför datorn. Ni vet!

I alla fall började jag dagen med ett möte med Axel i vanlig ordning. Vi gick genom lite olika grejer inför framtiden och planerade. Så rolig morgon! Efter det promenerade jag och Loki hem och nu sitter jag här och har tänt ljus och lyssnar på regnet samtidigt som jag bockar av saker från min to-do list för dagen. Ikväll ska jag piffa till mig lite för vi ska på middag hos Marre & Marcella. Ser verkligen framemot att hänga med mina favoriter <3 Nu – fortsätta kötta jobb! Hoppas att ni har en skön måndag!

Hello, you guys! That’s what it looks like right now at my place. Ruffy hair, some eyebrows left from yesterday, bags under my eyes and Loki on my whole shirt. Level = Monday and a BIG pile of work that did not wait for me when I was sick haha! But, in fact, I’m happy today and feel  a lot better so it does not matter 🙂 To have a lot to do is nevertheless a luxury problem, I remember a period I had after I finished college when I did not find any job in addition to my extra job, that was stress. I always perform so badly on interviews, get so stiff and do not get to say what I want because I’m stressed. Luckily I hope I will not have to search for so many jobs in my life, but of course you never know. I hope that someone of you hires me!!! 😀 You be like noooo, we can not handle your humor and bad jokes on a daily basis. HAHA. Aaaa I ”silent laughed” right now you know when you squeeze air out of the nose in front of the computer. You know!

In any case, I started the day with a meeting with Axel in a regular order. We went through some different things for the future and planned. After that me and Loki walked home and now I sit here and have lightened some candles and listen to the rain while i’m checking off things from my two-do list for the day. Tonight, I’ll have to sharpen up, because we’re going to dinner at Marre & Marcella. Really looking forward to hanging out with my favorites <3 Now – keep on working! Hope you have a nice Monday!

4 reaktioner på “MONDAY MODE”

 • Céline skriver:

  I would rather you hired some of us so it would (will ?:D) mean your brand is growing more & more and becomes international ! Working for someone you believe in and you admire must be so great, so do not hesitate if one day you need people from France 🙂

  All the best and stay the way you are,

  Céline

 • j skriver:

  Blir du inte nojig över att du hela tiden går back i följare på insta och är inte bloggen och andra sociala medier typ det som du ändå tjänar pengar på? Känns som att de delarna får väldigt lite kärlek nuförtiden? Ett inlägg här varannan dag om man har tur :/

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej! jag har bytt inriktning helt på min IG sista året, och sen har mitt konto blivit shadowbanned, men såklart att det är lite stressigt, även nåt jag hade räknat lite med när jag postar mindre gym eftersom det var så jag blev stor =) Jag vet att min uppdatering varit sämst sista veckan, men det beror på att jag sitter med massa samarbeten (inlägg som kommer publiceras sen) och Bring sportswear som äter upp min tid. Men mer uppdateringar blir det framöver och även YouTube snart!! Men – man är ju bara människa och har tyvärr bara 24 h på mitt dygn, önskar dock att jag hade dubbelt eftersom mitt jobb just nu hade behövt typ tre heltidstjänster för att snurra. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.