HAPPY GIRL

Hej älsklingar! Hittade dessa i kameran efter jag var hos Marre sist, haha min kamera är så jobbig så därför brukar det bara bli bra om min kille eller syrra fotar mig typ. Sån där avancerad grej 😉 Igår jobbade jag heeeeela dagen, hann verkligen inte in hit. Var så trött efter en natt med dålig sömn. När hjärnan slutade funka flyttade jag mig till köket, gjorde ugnspannkaka och bjöd över Vickan & Erik på en middag. Alla var lite sega (ok mest jag) men det var ändå skönt med lite sällskap. Jag älskar ju att laga mat och tycker det är mycket roligare om det är folk som kommer hit och äter med oss. Bakade också kladdkakemuffins, har typ inte gjort det sedan jag var 15 år, så jävla gott!!

Idag är det äntligen sooool, ska kötta genom lite jobb nu på dagen och sen i eftermiddag ska jag fota ett samarbete som ska upp i helgen. Det är ofta så med samarbeten, att dom kommer rätt tätt inpå varandra och sedan brukar det vara lite lugnare perioder. Det här är i alla fall ett superkul samarbete, och håll ögonen öppna på min IG story i helgen 🙂 Älskar verkligen IG story. Det känns typ som Instagram för några år sedan innan allt skulle ha superkvalité. Lite mer äkta om ni förstår vad jag menar. Det är så kul med alla fina bilder men saknar ändå gamla goda tiden haha! Brukar ni kolla IG story? Jag har börjat uppdatera min lite mer!

Hello dear! Found these in the camera after I was at Marre last, haha ​​my camera is so hard so if it’s not my boy or sister it’s hard to get it right. That advanced thing 😉 Yesterday I worked the whooole the day, really did not have time to come in here. I was so tired after a night of poor sleep. When the brain stopped working, I moved into the kitchen, made an oven pancake and invited Vickan & Erik for a dinner. Everyone was a little bit tired (ok most me) but it was still nice with some company. I love to cook and think it’s a lot more fun if people come here and eat with us. Also baked sticky cupcakes, I have not done it since I was 15 years old, so damn good!!

Today it’s finally suuuuun, going to work through a bit of work nowadays and late in the afternoon I’m going to shoot a collaboration that will be up on this weekend. It is often the case with collaborations that they get in close contact with each other and then it’s a little more calm. This is a super cool collaboration, and keep an eye on my IG story this weekend 🙂 I really love the IG story. It feels kind of like Instagram a few years ago before everything had super quality. A little more authentic if you understand what I mean. It’s so fun with all the nice pictures, but still missing old good time haha! Do you use to check the IG story? I have started updating mine a little more!

2 reaktioner på “HAPPY GIRL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.