GOING HOME

Hej babes! Nu är vi hemma i Umeå 🙂 Vi tog flyget för engångsskull och det går så fort. Så skönt. I helgen är jag, min kille, Vickan & Erik (och såklart Loki) på lite tour! Vi är hos mamma idag och imorgon åker vi till byn i Lappland där Eriks släkt bor, stannar tills söndag och sen Umeå igen och hälsa på hos pappa! Dvs en mysig helg med familj och skogen. Perfekt avbrott i all stress. Älskar att jag kan åka ”hem”, det är så skönt att byta miljö bara till något lite lugnare. 

Nu har vi ätit en asgod middag och ska lägga oss tidigt. Älskar att umgås med min familj. Så tacksam för att jag har det så bra med så fin familj <3 Men först – köpa lite godis och mysa framför tvn. Helgen startar en dag i förväg. Lyx! 

 Hi babes! Now we are home in Umeå 🙂 We took the flight for once and it goes so fast. So nice. This weekend me, my boy, Vickan & Erik (and of course Loki) is on a little tour! We are with mom today and tomorrow we go to the village in Lapland where Eriks family lives, we stay until sunday and then Umeå again to hang out with dad! A cozy weekend with family and the forest. Perfect break in all stress. Love that I can go “home”, it’s so nice to change the environment to something a little calmer.

Now we have eaten a nice dinner and are going to bed early tonight. Love to hang out with my family. So grateful that I’m so surrounded by this nice family <3 But first – buy some candy and eat it in front of the tv. The weekend starts one day in advance. Luxury!

4 reaktioner på “GOING HOME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.