PIT STOP

På vägen mellan Umeå och Blattnicksele (stället vi åker till) stannade vi och njöt av fina vyer. Passade på att ta några bilder också eftersom det var så himla fint =) Älskar kontrasten från att leva som bloggare i Stockholm till att glida runt i kängor, fiska och lukta eld hehe. Så glad att min kille har ett så stort intresse av skogen, passar perfekt in i vår familj. Det är en sån härlig känsla att åka med Vickan & Erik och hänga med Eriks släkt.

Nu är vi hemma igen men jag har inte hunnit gå genom bilderna från helgen, så kommer leva kvar lite 😉 Vi kom hem runt 22 igår, då käkade jag salta gurkor med fefferonismak (som bästa Marcella köpt till mig <3) och massa frukt som kvällsfika sen somnade jag på min kille. Han sa att jag borde gå till sängen, så gick och la mig sen hade jag tydligen gått upp och kissat utan att jag minns det haha! Så läskigt. Tur man kissa i toan!!!!

Idag ska jag i alla fall jobba med skisser, har en ny kollektion som ska in imorgon och jag ligger väldigt mycket efter med jobb så har en del att stå i =) Hoppas att ni har en härlig start på veckan så hörs vi sen!

On the way between Umeå and Blattnicksele (the place we go to) we stopped and enjoyed beautiful views. I took some pictures as well because it was such a nice view =) Love the contrast from living as a blogger in Stockholm to slipping around in boots, fishing and smelling fire hehe. So glad my guy has such a great interest in the woods, fits perfectly into our family. It’s such a lovely feeling to go with Vickan & Erik and hang out with Erik’s family.

Now we’re home again, but I have not gone through the pictures of the weekend, so will keep posting a little 😉 We came home around 22 yesterday, then I ate salty cucumbers with feveroni taste (as best Marcella bought to me <3) and fruits as an evening snack before I fell asleep on my guy. He said I should go to bed, then I went to bed to fall asleep again. But I had gone up and peed without remembering haha! So scary.

Today I’m going to work with sketches, have a new collection to hand in tomorrow and I’m very behind in work, so I have a lot to do. Hope you have a wonderful start to the week!

2 reaktioner på “PIT STOP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.