OKTOBER 2016

Went to Paris with Johanna!<3

Spent mostly of october in LA with Hannah & Neda <3 

Nu har jag bloggat på Tourn i över ett år och det går på två sekunder att ta fram mina bilder från förra året, tycker det är roligt att se när bloggare tar fram gamla bilder så tänkte göra samma! Oktober förra året.. Så mycket har ändrats sedan dess. Jag hade börjat träffa min kille och jag minns att jag kände mig som 13 år & nykär i LA eftersom vi smsade tills mitt abonnemang blev spärrat haha! Det skrev jag dock inte här 😉 Hade i alla fall så kul där, saknar verkligen LA. Saknar att ta en frukost på Joans on third och Tacotuesday på Toca Madera. Så roliga minnen!

Var också i Paris, älskade vackra stad. Det är verkligen ett av mina bästa resmål i europa för en weekend. Jag har dock inte provat så många. Vill åka någonstans över helgen i vinter men vet ej var. Blir nog parre om vi inte kommer på något annat roligare. Har bara varit i Milano, så kanske Rom annars. Vi får se! Ska också åka iväg med mami & Vickan någonstans. Det här oktober är i alla fall mycket kallare för mig än  förra, det här är den första hösten jag är hemma på flera år, men tänker åka någonstans i vinter istället när det VERKLIGEN behövs!

Now I’ve been blogging on Tourn for over a year and it takes two seconds to get my photos from last year, it’s fun to see when bloggers shows old pictures so I thought I would do the same! October last year.. So much has changed since then. I had begun to meet my guy and I remember feeling like 13 years old LA because we texted until my subscription was blocked haha! However, I did not write it here 😉 I had a lot of fun in LA. I’m missing breakfast at Joans on Third and Tacotuesday at Toca Madera. So fun memories!

Was also in Paris, love the beautiful city. It is truly one of my best destinations in Europe for a weekend. However, I have not tried so many. Want to go somewhere over the weekend this winter but do not know where. It will probably be Paris if we don’t figure anything else out. Have been to Milan only in Italy, so maybe Rome otherwise. We’ll see! Will also go away with mami & vickan somewhere. This October is much colder to me than last year, this is the first fall I’ve been home for several years, but I’m going to go somewhere this winter instead when it’s REALLY needed!

4 reaktioner på “OKTOBER 2016”

  • Rebecca skriver:

    Rome is god damn amazing. Trastevere the old part of the city where the food tastes better and is even cheaper because it’s not a touristed area, the spanish stairs, the orange garden, the small alleys… such a big city but you can walk to almost everything and there is so much to see on your way. I think it is just as magical as paris if you seek culture

  • Jennifer skriver:

    Bryssel är en fin weekend stad. Påminner lite om Paris 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.