A TUESDAY LUNCH

Hej fina ni! Det här vart dagens lunch för mig. Äter sallad typ två gånger per år som en måltid, och idag var jag sugen så man får passa på då haha. Jag tog bladspenat, svenska päron, körsbärstomater, buffelmozarella och avslutade med lite granatäppelsirap över och salladskrydda. MUMS! Det blev seriöst svingott. Åt även mackor till med ost och smör på haha, annars hade jag blivit hungrig efter typ 5 min. Åt en sen lunch men är redan hungrig dock, nackdelen med att äta lätt för mig.

Ikväll ska jag laga min potatis och purjolökssoppa (recept HÄR) och värma upp resterna från gårdagens morotssoppa. Bjöd över Vickan & Erik, så mysigt. Ska köpa lite gott bröd och pålägg till. Brukar äta lite matigare mackor till, med keso och andra pålägg för att bli mätt. Soppa är en av mina favoriter att äta, och bröd älskar jag. Dröm!

Hello, you guys! This was today’s lunch for me. I have salad like twice a year as a meal, and today I wanted it so I made one haha. I took leaf spinach, Swedish pears, cherry tomatoes, buffalo mozzarella and finished with some pomegranate syrup and salad seasons. YUM! It became seriously delicious I also had sandwiches with cheese and butter on haha, otherwise I would have been hungry after like 5 min. Had a late lunch but I’m already hungry though, the downside of eating light food for me.

Tonight I will cook my potato and leek soup (recipe HERE) and heat the leftovers from yesterday’s carrot soup. Invited Vickan & Erik too, so cozy. Should buy some good bread to it. I usually eat a little more ”foodish” sandwiches, with keso and other toppings to be full. Soup is one of my favorite things to eat, and I love bread. Dream!

Tänkte ta en bild på mig själv så blev den så jävla suddig?? Men såhär såg jag ut idag så postar den ändå. Höstig tjej. Bor i stickade tröjor nu. Åkte i alla fall på ett möte, sen hem för lunch, och sedan till min kiropraktor. Dock hade jag tydligen mixat ihop tiden för hade min tid 10 imorse, så fick snällt åka hem. Gick in på blombutiken bredvid och köpte med lite blommor för att det inte skulle kännas helt ovärt att ha åkt enda till Söder haha. Och idag kom även våra fikonträd hem, som min kille beställde för att överraska mig <3 Älskar grönt!

I thought to take a picture of myself but it became so damn blurry?? But this is what I looked like today, so I post it anyway. Autumn girl. I live in knitted sweaters now. I went to a meeting, came home for lunch, and then to my chiropractor. However, I had obviously mixed up the time because I had my time 10 this morning, so I had to get back home. Walked in to the flower shop next door and bought some flowers because it would not seem completely unworthy to have gone to the other side of the town. And today our fig tree came home, which my guy ordered to surprise me <3 Love green!

 

4 reaktioner på “A TUESDAY LUNCH”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.