IM ALIVE!

Här kommer en sen post från en sjukt trött tjej. Äntligen en lugn stund idag. Har några riktigt hektiska dagar, och idag kom min pappa på middag så la bort allt tills han åkte. Nu är jag hemma framför datorn igen och jobbar! DOCK gick jag till gymmet idag. Kanske för att jag behövde för att fota ett samarbete, men det var ändå skönt 😉 Igår och idag har jag kört några intensiva snabba gympass mitt på dagen för att det ska bli av. Idag blev det rygg och igår helkropp. Så skönt! Känner mig stolt när jag tränar fast jag har jättemycket jobb. Man får faktiskt klappa sig på axeln ibland.

Nu är i alla fall veckan ”som vanligt” igen och lite lugnare tempo. Ska filma imorgon på dagen och på fredag ska jag åka helikopter! Snart helg så är ändå glad att det varit en busy week 🙂 OCH en annan sak – jag och Vickan är pepp på podd! Så om ni har något speciellt ni vill att vi tar upp är det bara att kommentera. Så kul att göra något med min syrra, så länge som vi har pratat om det!

Nu ska jag se om vi har något gott hemma som jag ska belöna mig med efter dessa galna dagar. Snart heeeeeelg!

Here comes a late post from a sick tired girl. At last a quiet moment today. Have some really hectic days, and today my dad came to dinner so I left it all until he left. Now I’m at home in front of the computer again and working! BUT I went to the gym today. Perhaps because I needed to take a pic for a collaborate, but it was still nice 😉 Yesterday and today I have done some intense fast workouts in the middle of the day to get rid of it. Today it was back and yesterday full body. So nice! Feeling proud when I work out when I have a lot of work. You can actually pat yourself on the shoulder sometimes.

Now, at least, the week is ”as usual” again and a bit calmer. Will film tomorrow on the day and on Friday I’ll go on a helicopter ride! Soon weekend, it’s the upside of a busy week 🙂 AND another thing – Me and Vickan are excited about the podd! So if you have something special you want us to address, just comment. How nice to do something with my sis, as long as we’ve talked about it!

Now I’ll see if we have something good at home that I will reward myself with after these crazy days. Soon weeeeeekeeend!

2 reaktioner på “IM ALIVE!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.