VICHY MINÉRAL 89

– Post in Collaboration with Vichy –

More about the product – HERE

Hej fina ni! Det har ju varit lite hy på tapeten här på bloggen så tänkte fortsätta i det mönstret 🙂 Vichy är ett märke jag använt mig utav länge och en favorit. Eftersom jag har lite känslig hy nu känns alla produkter på apoteket väldigt safe, och Minéral 89 är  också utan parfym! Lite mer info – det är en booster som gör huden starkare varje dag. Den används efter att ansiktet är tvättat, innan övriga produkter. Den åker snabbt in i huden och gör huden mer motståndskraftig samt hjälper till att bevara fukt. Effekten blir att huden blir fylligare, och får en härlig lyster 🙂 Enkel morgonrutin som din dagliga boost för att stärka huden och ger en fräsch, pigg effekt.

Det kändes väldigt passande för mig när jag fick förfrågan om att göra ett samarbete med Vichy och #WinTheDay, det går ut på att lista mina 3 sätt att kickstarta dagen på. Eftersom hud är fokus hos mig nu så:

1. Kliver upp och tvättar ansiktet direkt, smörjer in med Minéral 89 & avslutar med en dagkräm.
2. Går genom dagen och gör en to-do-list för att vara redo att köra järnet. 
3. Tar en morgonpromenad med Loki för att verkligen vakna till, så härligt & nu är jag redo för dagen! 

Om ni är intresserade och vill testa produkten, så har Vichy ordnat att ni kan få prova produkten gratis! Perfekt sätt att testa och känna effekten själva 🙂 För att få hem ett gratis prov klickar ni bara HÄR. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag!

Hello, you guys! We’ve been talking about some skincare here on the blog so I thought that would continue in that pattern 🙂 Vichy is a brand I used for a long time and a favorite. Because I have a little sensitive skin now, all products that are sold at the pharmacy feels very safe, and Minéral 89 is also without perfume! A little more info – it’s a booster that makes the skin stronger every day. It is used after the face is washed and before other products. It quickly absorbs by the skin and makes the skin more resistant and helps to maintain moisture. The effect is that the skin becomes plump, and you also get a nice glow 🙂 It’s an easy morning routine as your daily boost to strengthen the skin and give a fresh effect.

It felt very perfect for me when I was asked to collaborate with Vichy and #WinTheDay, it’s about listing my 3 ways to kick start the day. Because skin is my focus now:

1. I get up and wash my face right away, and I put on Minéral 89 & finish with a day cream.
2. I go through the day and does a to-do list to be ready to give the day my best.
3. Take a morning walk with Loki to really wake up, such a nice start & now I’m ready for the day!

If you are interested and want to try the product, Vichy has arranged that you can try the product for free! It’s a perfect way to try it and feel the effect yourself 🙂 To get a free sample, just click HERE. I hope you like it as much as I do!


Advertisement

9 reaktioner på “VICHY MINÉRAL 89”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.