MONDAYZzzz

Hej fina! Här kommer en selfie-bomb måndagen i ära (till ära? hur säger man haha??). Idag började jag dagen med en brunch tillsammans med Lisa & Vickan på Pom & Flora. Det är mitt favvoställe för att träffas på brunch, så mysigt och gott. Vi satt och babblade massa, sen satt jag och sis kvar och pratade lite till. Vi funderar på att starta en podd ihop. Sist på bollen kanske men jag har verkligen börjat  gilla poddar mer och mer, känns som ett så avslappnat sätt att bjuda in folk i ens huvud på plus så skönt att lyssna på när man är ute och går osv =)

Nu har jag suttit och jobbat ett tag, ska fortsätta beta av lite och ikväll ska vi hem till Marre & Marcella på middag. Idag tänkte jag laga mat (eller min kille) så vi får se vad det blir för något. Tror det blir carbonara på kalkonbacon faktiskt. Gotttttt! Nu ska jag ringa UPS och kolla vad fan som händer med min leverans som jag har väntat på sedan förra veckan, tror seriöst att deras chaufförer bara skiter i att leverera det? Ringde i förväg och kollade så att dom hade allt som behövdes, ändå skrev chauffören att min portkod saknades förra veckan… Det är ett final sample på en produkt som fabriken måste vänta med att producera tills jag gett ok, och den är redan väldigt försenad. Klassiskt att allt strular när en sak strular haha!

Hello babes! Here comes a selfie bomb the Monday in honor (to honor? How do you say it haha ​??). Today I started the day with a brunch together with Lisa & Vickan at Pom & Flora. It’s my favorite place to meet for a brunch, so cozy and good. We sat and talked a lot, then me and my sis stayed and talked a little more. We are considering launching a podcast. Last on the ball maybe but I’ve really started to like podds more and more, feels like such a relaxed way to invite people in one’s head on plus so nice to listen to when you go for a walk etc)

Now I have been working for a while, I will continue to work a little and tonight we will go to Marre & Marcella for dinner. Today I thought I would cook (or my guy) so we’ll see what we will make. I think it’s gonna be a carbonara on turkey bacon actually. Yummm! Now I will call UPS and check what the f is happening with my delivery that I have been waiting for since last week, seriously believe that their drivers don’t care to deliver it? Called in advance and checked that they had all that needed, yet the driver wrote that my code was missing last week … It’s a final sample of a product the factory has to wait to produce until I’ve given it ok and it’s already very delayed. Classical that everything is going wrong when one thing is haha!

6 reaktioner på “MONDAYZzzz”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.