A WALK IN THE PARK

Hej fina ni! Igår när det var sol passade vi på att ta med Loki upp till Tegnerlunden som ligger precis bakom vår lägenhet. Det är tyvärr inte ofta jag hinner sånt på helgerna då jag oftast jobbar på dagen och gör saker på kvällen, så njöt verkligen =) Loki med haha. Efter det åkte vi hem till min killes bror för mat och chill, sen åkte vi hem och såg på film.

Idag har vi gjort brunch för några vänner och ikväll blir det bio! Perfekt avslut på helgen. Längtar redan tills nästa. Oftast ser jag så mycket framemot måndag, men just nu känner jag att jag hade behövt en lite längre helg haha. Önskar att det hade varit lite högtider men får vänta tills jul 😉 Nu ska jag jobba en liten stund och sedan ska jag tjata på min kille så jag hinner gå i några butiker innan bion hehe. Hoppas ni har en skön söndag babes <3

Hello, you guys! Yesterday when it was sunny we brought Loki up to Tegnerlunden which is just behind our apartment. Unfortunately, I do not often have time for it on weekends when I usually work in the day and do things in the evening, so I really enjoyed it 🙂 Loki too haha. After that we went home to my boyfriends brother for food and chill, then we went home and watched a movie.

Today we have made brunch for some friends and tonight we will go to the cinema! Perfect end of the weekend. Already waiting until next. Most often I look forward to Monday, but at the moment, I feel I needed a little longer weekend haha. Wish it had been a bit of festivities but I’ll have to wait until Christmas 😉 Now I’ll work a little and then I’ll stress my guy a little so I can go to some stores before the cinema hehe. Hope you have a nice sunday babes <3

10 reaktioner på “A WALK IN THE PARK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.