WEEKLY SNAPS

Bring Sportswear news, I am working on so many samples this week I am almost dizzy haha. Maybe it’s time to use a designer soon <3

Had dinner at Ling-Long, SO good! 

Hej babes! Här kommer några mobilsnaps från senaste veckan =) Mitt humör börjar äntligen bli lite bättre. Har varit så trött och less dom här dagarna, inte så likt mig! Har i alla fall gjort något åt all huvudvärk och förhoppningsvis kommer allt rulla på lite bättre nu.

Igår lagade jag moussaka med grekisk sallad och tzatziki, Vickan & Erik kom förbi och joinade oss. Det blev SÅ gott! Ska dela receptet här sen. Veckan annars har varit väldigt busy, har så många saker som hänger över mig som jag måste checka av. Min kille ska träffa en kompis ikväll så tänker att jag ska jobba tills han kommer hem, det blir bra! Ska också hämta ut utrustning för podden som kommit. Min syrra råkade dock beställa sitt till Umeå så vi får se när vi kan börja spela in haha!

Är det något speciellt ni vill att vi ska prata om i podden? Tänker att den ska bjuda på roliga ämnen men också lite djupare saker, relationer, familj och funderingar. Kom gärna med tips!

Nu ska jag byta om till träningskläder, möta upp Vickan & köra ett pass. Veckans tredje styrkepass, känns riktigt bra och jag är så stolt över min syrra som tar med sig magen (som att hon har något val) och hänger med på passen. Så duktig!!!!

Hi babes! Here are some mobile snaps from last week =) My mood is starting to get a bit better. Have been so tired here these days, not so much like me! Have at least done something about all headaches and hopefully everything will roll a bit better now.

Yesterday I made moussaka with Greek salad and Tzatziki, Vickan & Erik came by and joined us. It was SO GOOD! Will share the recipe here late. The week else has been very busy, has so many things that hang over me that I have to do. My guy is going to meet a friend tonight so I think I’ll work until he’s coming home, that’s good! Should also pick up equipment for the pod that has arrived. My sister happened to order her to Umeå so we’ll see when we can start recording haha!

Now I will switch to training clothes, meet up Vickan & do a workout. This week’s third strength workout feels really good and I’m so proud of my sister who takes her belly (like it was her choice haha) and hangs on to the gym. So good!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.