NOVEMBER 2016

Hej fina ni och HEJ FREDAG!!!! 😀 Vaknade 1.5 h innan väckarklockan imorse, det innebär att jag är sjukt pepp på livet igen. Bästa känslan! Tänkte visa lite bilder från förra året vid den här tiden, så kul att gå tillbaka i arkivet lite!

Hello, you and HEY FRIDAY!!!! : D Woke up 1.5 hours before the alarm clock, which means I’m excited with life again. Best feeling! Thought to show some pictures from last year at this time, so fun to go back to the archive a little!

Åkte ut med massa tjejer till ett slott med Nelly. Det var mysigt! Kommer ihåg att jag tyckte det var jobbigt att sova utan min kille, det  var typ första gången efter att vi hade börjat träffas. Naww! <3

Went out with a lot of girls to a castle with Nelly. It was cozy! Remember, I thought it was hard to sleep without my guy, it was kind the first time after we had begun to meet. Naww! <3

Jampan kom förbi en jetlaggad Alex på mitt gamla kontor med hennes mamma. Vi åt frulle och hade en mysig start på dagen. Saknar <3

Jampan came by a jet lagged me at my old office with her mum. We had breakfast and a cozy start off the day! Miss <3

Jag fixade ordning min gamla lägenhet för fotografering. Efter att ha flyttat x antal gånger i livet är man riktigt rutinerad nu haha. Längtar dock tills vi har hittat vår lägenhet och kan bo där forever. Längtar också till att inreda och fixa en lägenhet tillsammans. Som tur är har min kille bra smak, men vissa saker är vi inte riktigt överens om bland hans inredning nu 😉 Av mina saker är det mest smågrejer!

I fixed my old apartment for photography. After moving x number of times in life, you are really well-sorted now haha. However, I can’t wait until we find our apartment, and can live there forever. Also looking forward to decorating and fixing an apartment together. Luckily, my guy has a good taste, but some things are not really agreed upon among his decor now 😉 Of my things, it’s most small things! 

Jag & Sis gick på stan en fredag. Favorit i repris idag! Så glad att hon flyttade till Stockholm tillslut. Måste komma på ett sätt att se till så att dom aldrig flyttar tillbaka bara. Skulle gärna ha hit resten av min familj också. Fattar inte vad dom gör i Umeå 😉

Me & Sis went to town on a Friday. We will do that again today! So glad she moved to Stockholm finally. Must come up with a way to make sure they never move back. Would love to have the rest of my family here too. I don’t know what they are doing in Umeå 😉

Marre fixade höstfrippan på mig. I år blev den lite mörkare än det här! Dock har tonen gått ur nästan, så måste be om en ny omgång. Trivs verkligen i lite mörkare grund. Så trött på att vara mitt naturliga superblonda.

Marre fixed the autumn hair on me. This year it became a bit darker than this! However, the tone has gone almost, so have to ask for a new round. Really enjoys a bit darker. So tired of being my natural super blonde.

Loooooki!!!! <3 Vi upplevde vår första höst tillsammans. Det är så häftigt hur man lär känna sin hund och vi har verkligen kommit varandra närmare och närmare med tiden. Det är ett stort jobb med hund men det är så himla värt det, den kärlek man får tillbaka som aldrig tar slut. Älskade fyrbenta familjemedlem. Önskar att han får hänga med i massa massa år för kommer dö om han försvinner. Bästa beslutet jag tagit att adoptera honom.

Loooooki !!!! <3 We experienced our first fall together. It’s so cool how you get to know your dog and we’ve really come closer and closer together with time. It’s a big job with dog but it’s so worth it, the love you get back that never ends. Love this four-legged family member. Wishing that he will stick around plenty plenty of years because I will die if he disappears. Best decision I made to adopt him.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.